NOVI PAR?

Internet zaluđen poljupcem Harryja Stylesa i seksi Emily, pojavio se zanimljiv video: ‘Sanjao je o njoj osam godina!‘

Neki su komentari sugerirali da je nova djevojka zapanjujuće slična Stylesovoj bivšoj djevojci Kendall Jenner

Emily Ratajkowski i Harry Styles

 /Profimedia

Internet neprestano bruji o poljupcu Harryja Stylesa i Emily Ratajkowski na ulicama Japana, a obožavatelji su uspjeli "iskopati" osam godina star video u kojem bivšeg člana grupe One Direction pitaju "u koju je slavnu osobu zaljubljen".

- Emily Ratajkowski - odgovorio je Styles stidljivo, pogrešno izgovarajući njezino prezime. Popularni pjevač dao je odgovor tijekom intervjua za Telehit u prosincu 2014. godine

- Harryju je to očito bila namjera cijelo ovo vrijeme - napisala je podcasterica Amanda Hirsch na svom Instagramu u nedjelju.

Obožavatelji su brzo proširili ovo otkriće, ustvrdivši da se "snovi ipak ostvaruju". Također, naglašavaju da su sretni zbog Stylesa. Doduše, neki su komentari sugerirali da je Ratajkowski, poznata po ulozi u filmu "Gone Girl", zapanjujuće slična Stylesovoj bivšoj djevojci Kendall Jenner, s kojom je izlazio godinama, prenosi Daily Mail.

image

Emily Ratajkowski

Face To Face/Face To Face/Profimedia/Face To Face/face To Face/profimedia

Poljubac ovih zvijezda samo je nastavak ljubavne drame koja je započela prekidom veze između Jasona Sudeikisa i Olivije Wilde, koja je glumca ostavila baš zbog deset godina mlađeg Stylesa, a nakon silnih svađa, okršaja i dramatičnih ispada, Styles i ona su se razišli.

Styles, koji je u Tokiju usred turneje koncerata "Love on Tour", pojavio se u crnom kaputu i odgovarajućim hlačama, a njegovi dugi pramenovi bili su skupljeni u konjski rep. S druge strane, Ratajkowski se odlučila za malo življu kombinaciju u ružičastoj "puf jakni" koju je odjenula preko topića i duge crne suknje.

image

Harry Styles i Olivia Wilde

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Naime, ovaj par je završio zajedno nakon što je Styles napustio Oliviju Wilde prošlog studenog, a Ratajkowski podnijela zahtjev za razvod od Sebastiana Beara-McClarda, s kojim dijeli dvogodišnjeg sina Sylvestera, prošlog rujna. Otada je viđana s Bradom Pittom, komičarem Peteom Davidsonom i brojnim drugim muškarcima, a veza sa Stylesom je očito svježa.

Nedugo nakon što su bliske fotografije Harryja i Emily proputovale svijetom, u javnost je putem TikToka isplivala fotografija Emily i Stylesove bivše djevojke, gore spomenute Olivije Wilde. Fotografirane su kako stoje jedna pored drugoge te pjevaju njegove pjesme tijekom nastupa u lipnju prošle godine. Inače,

Osim sa Stylesom, Emily je u proteklih nekoliko mjeseci viđena na spojevima s Peteom Davidsonom, Ericom Andréom, Jackom Greerom i DJ-em Oraziom Rispom, nedavno je čak i progovorila o poteškoćama spojeva u javnosti, rekavši slušateljima svog podcasta "High Low" da "kad god ode na drugi spoj, svi to saznaju".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:46