ZAISKRILO JE

Internetom se proširila neugodna snimka Željka Joksimovića i njegove supruge: ‘Javno je ponižava, samo što ne zaplače‘

Na snimci Željko Joksimović povišenim tonom govori Jovani, čini se sarkastično, da se njemu i Harisu obraća „poslovno“

Željko i Jovana Joksimović

 Screenshot: Youtube

Internetom kruži starija snimka iz jedne emisije u kojoj za stolom s pjevačem Harisom Džinovićem sjede i glazbenik Željko Joksimović i njegova supruga, novinarka i urednica Jovana Joksimović - a gledatelji u komentarima kažu kako je i više nego neugodno vidjeti ovakav prizor.

Komentari sugeriraju da su se Jovana i Željko na snimci „zakačili“, kao i da je „Željko javno ponižava“ te da je njegova supruga na rubu suza.

Na snimci Željko Joksimović povišenim tonom govori Jovani, čini se sarkastično, da se njemu i Harisu obraća „poslovno“, kao da vodi emisiju.

„Ajde malo počni kao da vodiš jutarnji program, sve vrijeme pričaš kao da vodiš jutarnji program, ajde malo ono, kako ti to ono, dobar dan…“, rekao je Željko.

Jovana se usprotivila, a Haris je, čini se, pokušao smiriti situaciju i stao na Jovaninu stranu pa se sve ubrzo smirilo.

@unatelevizija U emisiji MUŠTULUK došlo je do sporečkavanja između Željka Joksimovića i Jovane Joksimović oko pevanja za stolom. Haris je reagovao i stao na stranu voditeljke. Emisija MUŠTULUK je na programu UNA TV nedeljom 21.00 u SRB i srijedom u 21.00 BIH #unatelevizija #mustuluk #zeljkojoksimovic #jovanajoksimovic ♬ original sound - UNA TELEVIZIJA
image

Komentari na Youtubeu

Screenshot: Youtube

Snimka je pomalo neugodna, pišu ljudi u komentarima, koji s jedne strane sažalijevaju voditeljicu, a s druge strane, navode da je Željko Joksimović „neugodan“, piše Nova.rs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. ožujak 2024 22:29