HOSPITALIZIRANA U PARIZU

INTERVENIRALA POLICIJA Zvijezdu serije 'Uvod u anatomiju' pretukao partner s kojim ima dva sina

 Getty Images / Getty Images

Melissa George, koja je gledateljima poznata iz serije 'Uvod u anatomiju' gdje je glumila biseksualnu liječnicu Sadie Harris, primljena je u bolnicu u Parizu u srijedu ujutro nakon što je na nju navodno fizički nasrnuo njezin partner Jean David Blanc s kojim je u braku četiri godine.

Prema francuskom web portalu Purepeople, Melissa je u bolnicu stigla s u bolovima, žalila se na vrtoglavicu, mučninu, a lice joj je bilo puno modrica. U petak je snimljena ispred policijske postaje u Parizu, piše Daily Mail.

- Prema izjavama glumice, napao ju je njezin partner. Policija je pozvana na intervenciju - otkrio je izvor.

Francuski portal nema informacija o uhićenju francuskog poduzetnika, no policija u Parizu potvrdila je da je glumica hospitalizirana. Njezin glasnogovornik još se nije oglasio. Jean i Melissa u vezi su od 2011. godine kada su se upoznali na dodjeli BAFTA nagrada.

U veljači 2014. dobili su sina Raphaela, a u studenom prošle godine sina Solala. Melissa je ranije bila u braku s čileanskim filmskim redateljem Claudiom Dabedom. Melissa je glumila i u dvije epizode serije 'Prijatelji'.

Za ulogu Laure Hill u seriji 'In Treatment' bila je nominirana za Zlatni globus, a pojavila se i u seriji 'The Slap' i 'The Good Wife'. Proslavila se ulogom Angel Parrish u seriji 'Home and Away' u kojoj je glumila od 1993. do 1996. godine.

CANNES, FRANCE - MAY 18:  Actress Melissa George and Jean-David Blanc attend the Haiti Carnival in Cannes Benefitting J/P HRO, Artists for Peace and Justice & Happy Hearts Fund Presented By Armani during the 65th Annual Cannes Film Festival on May 18, 2012 in Cannes, France.  (Photo by Michael Buckner/Getty Images)
Getty Images / Getty Images

MELBOURNE, AUSTRALIA - MARCH 18:  Actress Melissa George arrives as part of the L'Oreal Paris Runway 5 show on day five of the 2011 L'Oreal Melbourne Fashion Festival at Peninsula Central Pier Docklands on March 18, 2011 in Melbourne, Australia.  (Photo by Marianna Massey/Getty Images)
Getty Images / Getty Images

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 05:17