INDISKRETNA GESTA

Intervju i fotografija koji su izazvali buru: Koga to ljubi Messijeva supruga uz koketni osmijeh?

Još je lani na Svjetskom prvenstvu medijima u oči upala bliskost Messija i Sofije Martinez, kojoj je posao pratiti reprezentaciju

Lionel Messi i Antonela Roccuzzo s djecom

 Antoine Massinon/Dppi Via AFP

Argentinski nogometaš Lionel Messi na kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rio de Janeiru fotografirao se s novinarkom Sofijom Martínez, što je dodatno podgrijalo nagađanja o mogućim napetostima u njegovom odnosu sa suprugom Antonelom Roccuzzo, prenosi argentinska stranica Caras. Anglosaksonski mediji ne prate slučaj.

Messi je godinama u braku s Antonelom. Iako se na njihovu vezu uvijek gledalo kao na primjer stabilnosti i ljubavi, glasine o krizi doprle su i do njih, navodi Caras.

Novinarka koja prati argentinsku reprezentaciju, Sofía Martínez, u srijedu je, nakon teške utakmice protiv Brazila na Maracani, na društvenim mrežama podijelila niz fotografija i videa. Među ostalim, objavila je i snimku intervjua s Lionelom Messijem koja je izazvala veliku buru. Brak Messija i Antonele Roccuzzo smatra se jednim od najsložnijih i najčvršćih brakova u Argentini, piše Caras.

No prije desetak dana pojavile su se glasine da se nešto dogodilo između Messija i novinarke za vrijeme svečane dodjele nagrade za najboljeg nogometaša godine Ballon d‘Or Gala 30. listopada u Parizu. Mrežama se dijelila snimka intervjua koji je novinarka napravila s nogometašem, a gledatelji su primijetili poglede i osmijehe koje su uputili jedno drugom. S druge strane, supruga najomiljenijeg argentinskog igrača također je u središtu pozornosti, budući da je u javnost izašla snimka trenutka u kojem ljubi Davida Beckhama, doduše u obraz, uz koketni osmijeh.

Ova Antonelina indiskretna gesta nije promakla mnogima koji su počeli nagađati da bi Messijev odnos prema Sofiji Martínez mogao biti oblik osvete nakon susreta njegove supruge s britanskim nogometašem, inače velikim prijateljem obitelji Messi. Argentinski mediji angažirali su Huga Lescana, stručnjaka za neverbalnu komunikaciju, da detaljno analizira najnoviju viralnu snimku na kojoj Messi pozdravlja Sofíju, dok im Antonela viri odostraga i dodiruje mu leđa - onako kako se "obilježava teritorij", objasnio je stručnjak.

image

Antonela Roccuzzo

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ljudi - kao i drugi sisavci - "označavaju" svoj teritorij, uključujući i naše osjećaje, laganim dodirom, objašnjava stručnjak za neverbalnu komunikaciju. Ono što dodirnemo, pripada nama, to je poruka koju šaljemo.

Još je lani na Svjetskom prvenstvu medijima u oči upala bliskost Messija i sportske novinarke Sofije Martinez, kojoj je posao pratiti reprezentaciju. Nakon pobjede Argentine nad Hrvatskom, Martinez se emotivno obratila argentinskoj zvijezdi: "Samo ti želim reći da, bez obzira na rezultate, postoji nešto što ti nitko ne može uzeti. To je činjenica da si dodirnuo Argentince, do zadnjega. Ne postoji klinac koji nije kupio dres tvoje momčadi, bez obzira na to je li pravi ili lažan. Uistinu, ostavio si trag u svačijim životima. A to je, po meni, više od pobjede na Svjetskom prvenstvu. Nitko ti to ne može oduzeti. Koliko sreće donosiš tolikim ljudima! Hvala ti, kapetane".

Argentinski i drugi latinoamerički portali ne spominju razvod.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 22:20