ŠTO SE TU DOGAĐA?

Ipak nije kraj? Nakon vijesti o razvodu Stallone objavio romantičnu fotografiju sa suprugom: ‘Prekrasno...‘

Stallone i Flavin vjenčali su se 1997., samo 10 godina nakon što su se upoznali u restoranu

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin

 Lucy Nicholson/Afp/Profimedia

Američki glumac Sylvester Stallone iznenadio je obožavatelje objavivši fotografiju sa svojom suprugom Jennifer Flavin usred vijesti o razvodu.

Samo nekoliko dana nakon što je 76-godišnji Stallone prekrio drugu tetovažu posvećenu supruzi, na svom Instagram profilu objavio je fotografiju na kojoj se drži za ruke s Flavin.

- Prekrasno, dodao je u opisu fotografije na kojoj par hoda zelenom livadom, dok druga fotografija prikazuje kako poziraju sa svoje tri kćeri – Sophijom (26), Sistine (24) i Scarlet (20).

Nakon medijskih natpisa da je dramatična svađa oko psa dovela do raspada njihova braka, glumac je inzistirao na tome da se on i Flavin ‘nisu razišli zbog tako trivijalne svađe‘. Međutim, priznao je da se nisu slagali oko toga kako se brinuti o psu.

U svom zahtjevu za razvod od 19. kolovoza, Flavin je njihov brak opisala kao ‘nepovrato slomljen‘ te je optužila supruga za ‘namjerno rasipanje i/ili trošenje bračne imovine‘ – a za što je izvor za Page Six kasnije rekao da je ‘čista laž‘.

U svom odgovoru Stallone je negirao optužbe, ali se složio da je brak ‘nepovratno raskinut‘.

- Volim svoju obitelj. Prijateljski i privatno rješavamo te osobne probleme, rekao je za Page Six.

Podsjetimo, glumac je prekrio svoju prvu tetovažu supruge četiri dana nakon što je ona podnijela zahtjev, iako je njegov glasnogovornik inzistirao na tome da je prekrivanje njezina lica na njegovu desnom ramenu jednostavno rezultat pogrešnog retuširanja.

Stallone i Flavin vjenčali su se 1997., deset godina nakon što su se upoznali u restoranu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:27