RIVALSTVO LJEPOTICA

Irina Shayk nije sretna zbog nove veze bivšeg dragog: ‘Još je i mlađa od mene!‘

Irina Shayk navodno se nada da će se na kraju skrasiti s Bradleyjem Cooperom zbog ‘godina koje su uložene u vezu‘

Irina Shayk

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Irina Shayk, bivša partnerica Bradleya Coopera, nije baš oduševljena njegovom vezom s Gigi Hadid, donosi Page Six.

"Irina nije zadovoljna jer Bradley izlazi s drugim supermodelom, k tome još mlađom od nje. To ju je prilično zateklo", kazao im je dobro upućeni izvor. Kako pišu, čini se da Shayk (37) koristi svaku priliku da je uslikaju paparazzi, a da pri tome bude u najboljem izdanju čak i kada prati njihovu šestogodišnju kćer Leu De Seine u školu.

image

Bradley Cooper

John Angelillo/Upi/Profimedia/John Angelillo/upi/profimedia

"Ona kao da želi poručiti: ‘Vidi dušo, još sam zgodna‘", ističe izvor Page Sixu. Bivši par, koji je u prijateljskom odnosu, počeo je izlaziti 2015., a raskinuo 2019. i od tada su prema nekim tvrdnjama povremeno zajedno. Navodno bi trebali provesti Noć vještica zajedno, baš kako su prije provodili neke praznike. Krajem kolovoza, Shayk i Cooper viđeni su zajedno na odmoru u Italiji s kojeg je Irina objavila fotosession u toplesu.

Nedavno je slavna ljepotica "Sports Illustrated Swimsuita" bila romantično povezana s legendom NFL-a Tomom Bradyjem nakon njegovog razvoda od Gisele Bündchen. Međutim, čini se da to više ne traje. Prema onome što piše Page Six, Shayk se nada da će se na kraju skrasiti s Cooperom zbog "godina koje su uložene u vezu".

image

Irina Shayk

/admedia/Sipa Press/Profimedia//admedia/sipa Press/profimedia

Ipak, drugi izvor im je rekao: "Shayk i Cooper nisu bili zajedno tako dugo. Imaju dijete i to je to. Oni su najbolji prijatelji". U međuvremenu, Cooper (48) i manekenka Hadid (28) prvi su put viđeni zajedno 5. listopada u njujorškom restoranu Via Carota. Nekoliko dana kasnije, vikend su navodno proveli u dvorcu Taylor Swift na Rhode Islandu i koristili ga kao svoje "tajno ljubavno gnijezdo". Hadid inače ima trogodišnju kćer Khai s bivšim dečkom Zaynom Malikom.

image

Gigi Hadid i Bradley Cooper

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. ožujak 2024 20:37