ŽIVOT U SJENI

Iskrena ispovijest nekad popularne pjevačice: ‘Znate li kako je raditi s Beyonce? Mučenje...‘

Kelly Rowland progovorila je o deset godina nelagode koja ju je mučila zbog stalnih usporedbi sa slavnom kolegicom Beyoncé Knowles
Destiny's Child
 
 ​Everett Collection/Everett/Profimedia

Kelly Rowland (39) javnost je upoznala '90-ih kao članicu popularnog benda Destiny's Child. Nakon razilaženja 2006., krenula je u solo vode, a danas je i mentorica u TV showu "The Voice Australia", u kojem joj se jedan od kandidata, Chris Sebastian, nedavno požalio kako se boji da će zauvijek ostati u sjeni starijeg brata, koji se već ostvario kao pjevač nakon što je 2003. pobijedio u prvoj sezoni spomenutog showa.

Na to mu je Kelly pred televizijskim kamerama priznala kako se i sama dugo borila s istim strahovima.

- Znam taj osjećaj... Možeš li uopće zamisliti kako je to biti u grupi s Beyoncé? Svi su me stalno uspoređivali s njom, a onda sam i ja samu sebe mučila neprestano razmišljajući o tome... Kad si u bendu s nekim uspješnim poput Beyoncé, počneš preispitivati svaku svoju odluku, sumnjaš u sebe...

Često sam razmišljala: 'Ne mogu nositi ovu haljinu jer će reći da želim biti kao B., ne mogu snimiti tu pjesmu jer previše zvuči kao B... Na kraju shvatiš - ma što god da napraviš, svejedno će nas uspoređivati. Tih deset godina (u bendu) osjećala sam se nelagodno, lagala bih kad bih rekla da mi sve to nije smetalo - izjavila je Kelly.

No bez obzira na sve, Rowland i Beyoncé Knowles i danas su vrlo bliske, a bend koji ih je proslavio ponovno se okupio 2018. zbog sad već legendarnog nastupa na festivalu Coachella​.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 10:30