SLOMLJENO SRCE

'ISPLAKAO SAM SVE ŠTO SAM TREBAO I IZGUBIO VJERU U LJUBAV' Omiljeni pjevač angažirao privatnog detektiva pa saznao da ga partner vara

 
 Marko Todorov / HANZA MEDIA

Božo Vrećo, svestrani 33-godišnji umjetnik iz Bosne i Hercegovine, u regiji najpoznatiji kao autor sevdalinki, ovih dana na Facebooku je opisao bolno ljubavno razočaranje koje je doživio i od kojega se očito još nije oporavio.

Naime, popularni glazbenik donedavno je bio u sretnoj vezi s Beograđaninom, kod kojega se trebao i preseliti, ali svi planovi za budućnost pali su u vodu nakon što je Božo saznao da mu partner vodi tajni dvostruki život.

- Dragi moji, ne spavam, desilo mi se ono čega sam se najviše bojao i uvijek gnušao... Htio sam znati detaljnije tko je zapravo čovjek s kojim trebam početi živjeti - moj prijatelj zna nekoga tko ima detektivsku firmu i pratio je dotičnog izvjesno vrijeme - saznali smo da mi je lagao i varao me... Pišem ovo bez ikakvih emocija, pomalo kameno jer sam izgubio vjeru u ljubav. Isplakao sam sve što sam trebao... Bio sam previše slijep od ljubavi... Neka vam ova moja ispovijest bude ogledalo da sve uvijek provjerite. Htio sam da znate pravu istinu kao i dosad i da mi date snage da se ne osjećam sam i usamljen - napisao je slomljeni Vrećo na Facebooku, ali objavu je poslije izbrisao.

FACEBOOK

Najveća potpora u ovim bolnim trenucima su mu majka i sestra, koje će ga pratiti i na skorašnjim koncertima u Dubrovniku, Šibeniku i Varaždinu.

- Ostani svoj i glavu gore! Gubitnici su svi koji izgube tvoju ljubav. Jači si od svega...Ti si ljubav pa ćeš kao takav i privući onu pravu istinsku ljubav, nekoga tko je dostojan tebe - poručili su mu obožavatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 01:46