PRIJE BOLNICE

Isplivale fotografije Madonne kako šeće New Yorkom: ‘Ignorirala je simptome, nije išla liječniku‘

Izvori su rekli da je ‘nekontrolirano povraćala‘ pri povratku kući i da je ‘prikovana za krevet‘

‘Kraljica popa‘ Madonna

 Profimedia/

Dan prije nego što je hitno odvezena u bolnicu zbog bakterijske infekcije, Madonna je viđena u javnosti, odnosno, kako šeće New Yorkom i posjećuje izložbu Karla Lagerfelda u Metropolitan muzeju s jednom od njezinih plesačica i njezinim asistentom.

Pop zvijezda se za izlazak odjenula ležerno, noseći crnu trenirku, crnu košulju dugih rukava i crnu kapu sa šiltom. Madonna je svoj look upotpunila bijelim Nike Air Max tenisicama, ističe Page Six.

Naime, viđena je nekoliko sati prije nego što je pronađena nepokretna u svom domu te prevezena u bolnicu u New Yorku u subotu. Podsjetimo, u srijedu je njezin menadžer Guy Oseary objavio da pati od "ozbiljne bakterijske infekcije" i da joj treba vremena da se oporavi pa je odgodila turneju koja je trebala započeti u Vancouveru 15. srpnja. Nadalje, TMZ je u četvrtak izvijestio da se 64-godišnja pjevačica borila sa slabom temperaturom već mjesec dana.

TMZ je tvrdio da je Madonna ignorirala sve simptome i da nikad nije otišla liječniku jer je bila usredotočena na pripremu za nadolazeću turneju "Celebration", koja je u međuvremenu odgođena. Izvori su za Page Six rekli da je Madonna tjednima "naporno vježbala" i provodila po dvanaest sati dnevno pripremajući se za turneju.

Otkako je otpuštena iz bolnice, kraljica popa se oporavljala u svom domu. Međutim, izvori su za TMZ rekli da je "nekontrolirano povraćala" pri povratku kući i da je "prikovana za krevet".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 13:00