SKANDAL U DUBAIJU

Ispovijest cure s balkona: ‘U zatvoru sam zbog šu**a! Kako je debil došao na tu ideju...‘

Američko-ukrajinski playboy Vitalij Grečin djevojkama je navodno rekao kako neće biti plaćene za manekenski posao ako se odbiju skinuti
Gole djevojke u Dubaiju; Irina Sotulenko
 Profimedia, INSTAGRAM

Irina Sotulenko (23) progovorila je o šokantnom editorijalu iz Dubaija zbog kojeg je završila u pritvoru u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Ukrajinski model je, naime, samo jedna od 20 djevojaka koje su na balkonu pozirale gole kraj bogatog Amerikanca podrijetlom iz Ukrajine, Vitalija Grečina (41), no sad tvrdi kako ju je dotični na to natjerao i zatim sve objavio na Instagramu.

- On je totalni šupak! Policija nas drži jer je Vitalij namjerno pustio sporne fotografije i videa na društvene mreže... Pokušala sam pobjeći u zračnu luku kako bih odletjela kući, ali vlasti su mi naredile da se vratim u grad i dam izjavu u policijskoj postaji. No umjesto da me puste, još sam tu... Zbog debila koji je došao na ideju sve objaviti na Instagramu! Glupan! Kako odrastao čovjek može biti takav idiot - pita se ljutita Irina. Tvrdi i kako joj je "američko-ukrajinski playboy" rekao da neće biti plaćena za dogovoreni manekenski posao "ako ne izađe gola na taj balkon".

- Upozoravala sam ih da smo u arapskoj zemlji, da se ne smijemo pokazivati... Ali dovraga, prisilili su nas da se skinemo i samo Bog zna što će biti sljedeće... Doveli su profesionalnog fotografa, ali i sam Grečin je slikao... Netko nas je fotografirao i iz susjedne zgrade. Sad je Vitalij pozvan u policijsku postaju i čini se kako će biti poslan u zatvor - izjavila je Sotulenko.

Njezini odvjetnik i dečko izrazili su "duboku zabrinutost" zbog modela i ostalih žena za koje se očekivalo da će biti deportirane natrag u Ukrajinu, no to se još nije dogodilo. Djevojka je samo jednom uspjela telefonski razgovarati s roditeljima, no s njom se više ne može uspostaviti kontakt, unatoč navodnom dogovoru s ukrajinskim vlastima da će ona danas (u utorak) biti puštena.

image
Vitaliy Grechin s golim modelima u Dubaiju
Strana.ua/East2west News/Profimedia

Irinin dečko Vitalij (30), koji radi u IT industriji, rekao je kako je njegova djevojka znala da ide u Dubai na snimanje na kojemu će biti gola, ali nije imala pojma da će morati snimati na javnome mjestu.

- Izgurali su ih na balkon. Djevojke su bile ogorčene, pitale su zašto idu tamo... Znale su da će zbog toga imati problema u muslimanskoj zemlji. Ali odbrusili su im: 'Ne zaboravite tko to sve plaća'... To putovanje trebalo je biti odlična profesionalna prilika za nju. Irina je sjajna djevojka, diplomirala je filologiju u Kijevu, ne smeta mi što pozira gola - kaže njezin dečko.

Odvjetnik Oleksij Nosov dodaje kako se njegova klijentica s obitelji i dečkom nije čula od 3. travnja.

- Konzulat je izvijestio da se jedna od djevojaka zarazila koronavirusom, stavljena je u izolaciju, ali nije riječ o Irini. Uvjeti u ćeliji su teški. Cure nemaju telefon i nitko im ne govori kad će ih deportirati u Ukrajinu - rekao je odvjetnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 04:42