JUSTIN BIEBER

ISPOVIJEST POSRNULOG PJEVAČA 'S 19 sam počeo s teškim drogama, zlostavljao sam sve svoje cure...' PODRŠKU MU DAO DEJAN LOVREN 'Bog te blagoslovio'

 
 Profimedia, Mega Agency

"Teško je dići se iz kreveta ujutro kad si preplavljen prošlošću, obavezama, emocijama, financijama, vezama. Ideš iz razočaranja u razočaranje. Ponekad dođeš do točke kada ne želiš dalje živjeti...", napisao je na Instagramu Justin Bieber (25), koji se godinama bori s depresijom.

U svom najemotivnijem istupu dosad objasnio je kako je život mlade zvijezde bio pretežak teret za njega.

"Imam puno novca, odjeću, automobile, nagrade i svejedno nisam ispunjen. Jeste li primijetili kako završavaju životi dječjih zvijezda? Postoji golem pritisak koji je nametnut toj djeci kojima još nije mozak razvijen do kraja...

Nisam odrastao u stabilnoj obitelji, roditelji su mi se rastali, nismo imali novca. Moj uspjeh je bio strelovit, doslovno se sve izdogađalo u dvije godine. Svijet mi se preokrenuo naglavce.

13-godišnjak iz malenog grada je išao po svijetu, a milijuni ljudi su govorili koliko me vole i koliko sam velik.

'Do dvadesete sam napravio sve loše odluke kojih se možete sjetiti'

Uvijek su svi sve radili za mene i nisam naučio osnove odgovornosti. I tako sam imao 18 godina, nikakve vještine za stvaran život, milijune dolara i sve mi je bilo dostupno.

Do dvadesete sam napravio sve loše odluke kojih se možete sjetiti i od najomiljenijeg sam postao najismijaniji, najosuđivaniji i najomraženiji na svijetu", kaže pjevač.

Teško mu je bilo kontrolirati uspone i padove. S teškim drogama je počeo s 19 godina.

"Zlostavljao sam sve svoje partnerice. Postao sam ogorčen, bijesan, grozan prema ženama. Mislio sam da se nikada neću uspjeti promijeniti", priznao je i dodao da je trenutno u najsretnijem razdoblju u životu. Prije godinu dana oženio je Hailey Baldwin.

View this post on Instagram

Go best friend that’s my best friend

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Zanimljivo je da je Hailey bila Bieberova velika obožavateljica kad su se upoznali 2009. godine. Njezin tata, Stephen Baldwin, predstavio mu je svoju kćer i rekao da ona 'uživa u njegovoj glazbi'.

"Srećom, Bog me blagoslovio divnim ljudima koji me vole zbog mene samog. Trenutno sam u najljepšoj fazi života. Brak je divna nova obaveza. Učiš se strpljenju, povjerenju, predanosti, skromnosti, sve što čini dobrog čovjeka... Kad je sve protiv tebe, nastavi se boriti. Isus te voli", zaključio je.

Bieberova poruka potresla je mnoge njegove pratitelje, a neke poznate osobe su mu napisale riječi podrške. Naš reprezentativac Dejan Lovren napisao mu je: "Respect i Amen. Bog te blagoslovio."

Screenshot/Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 19:43