ODUŠEVILA GA

Ispovijest slavne glumice o Playboyu: ‘Hefner nije znao moje ime, ali htio me golu u časopisu‘

Djevojka koja glumi ženu Jordana Belforta u ‘Vuku s Wall Streeta‘ je vrlo, vrlo lijepa. Pošaljite joj poruku, rekao je Hugh Hefner

Margot Robbie u filmu ‘Vuk s Wall Streeta‘

 Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Margot Robbie danas je jedno od najvećih imena u Hollywoodu, ali kad je tek bila na početku holivudske karijere, odbila je priliku da se pojavi u Playboyu, prenosi Lad Bible.

Naime, proslavio ju je hit film Martina Scorsesea iz 2013. godine, "Vuk s Wall Streeta", u kojemu je glumila drugu ženu kontroverznog burzovnog mešetara Jordana Belforta, kojega je utjelovio Leonardo DiCaprio.

image

Hugh Hefner

Charley Gallay/Getty Images/Profimedia/Charley Gallay/getty Images/profimedia

Uloga je sadržavala brojne prizore seksa ili aludiranje na seks, uključujući jednu poprilično golišavu scenu, a spomenute scene privukle su pozornost pokojnog osnivača Playboya Hugha Hefnera. Iako nije znao njezino ime, znao je da je želi u svom časopisu.

- Djevojka koja glumi ženu Jordana Belforta u ‘Vuku s Wall Streeta‘ je vrlo, vrlo lijepa - rekao je Hefner za US Weekly još 2013. godine i dodao kako bi "trebala biti u Playboyu".

image

Margot Robbie u filmu ‘Vuk s Wall Streeta‘

Appian Way/Sikelia Productions/Afp/Profimedia/Appian Way/sikelia Productions/afp/profimedia

- Pošaljite joj poruku! Spremni smo za nju. Bila bi super - naglasio je.

Robbie je za novozelandsku radiopostaju The Edge rekla kako je "njezina obitelj dovoljno propatila zbog nje".

Priznala je da je, prihvativši ulogu u filmu "Vuk s Wall Streeta", bila u strahu od seksualiziranih scena koje se ovjekovječuju na internetu.

Međutim, kad je redatelj Scorsese predložio ublažiti stvari zbog njezine udobnosti, donijela je hrabru odluku i odbila ga u korist očuvanja integriteta filma.

- Cijela poanta lika Naomi je u tome da je njezino tijelo jedini oblik valute na ovom svijetu - tvrdi popularna glumica.

- Dakle, kad mi je Scorsese pokušavao pomoći rekavši mi kako bih u sceni u kojoj zavodim Jordana možda mogla imati ogrtač, rekao sam da ne bih - prepričala je Robbie i naglasila da "Naomi mora biti gola jer polaže sve što ima na stol".

image

Margot Robbie, Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese

Image Capital Pictures/Film Stills/Profimedia/Image Capital Pictures/film Stills/profimedia

Osvrćući se na snimanje nezaboravne scene zavođenja u filmu, u intervjuu 2018. godine rekla je:

- To se ne vidi dok gledate film, ali u stvarnosti smo u maloj spavaćoj sobi s 30 članova ekipe naguranih unutra - otkrila je.

- Svi muškarci. I 17 sati se pretvaram da se dodirujem. Vrlo je čudno i neugodno i morate zakopati neugodnost i apsurd stvarno duboko te se posvetiti u potpunosti - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:37