KRALJICA OBLINA

Ispovijest žene ‘savršenog tijela‘: ‘Nisam mršava i ne izgladnjujem se! Moj režim je - puno seksa za kondiciju‘

Žena čije su tijelo i znanstvenici proglasili savršenim ispričala je s kakvim se predrasudama suočavala u svijetu mode

Kelly Brook

 Ivpa/Backgrid Uk/Profimedia/Ivpa/backgrid Uk/profimedia

Britanska glumica, model i voditeljica Kelly Brook (42), požalila se u velikom intervjuu za magazin "Fabulous", lifestyle prilog londonskog The Suna, na probleme koje je imala u modnoj industriji zbog svojih oblina.

image

Kelly Brook i suprug, glumac Jeremy Parisi

/Instagram

Brook je, inače, 2005. godine proglašena najseksi ženom svijeta u poznatoj FHM-ovoj listi,a od 2015. godine je na njihovoj listi 100 najseksi žena svih vremena. Njezino su tijelo 2016. godine, prema istraživanju znanstvenika sa Sveučilišta Teksasa u Austinu, SAD, proglasili savršenim.

image

Kelly Brook 2016. - žena savršenog tijela prema znanstvenicima

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

U intervjuu Kelly je rekla da se zbog svojeg izgleda dugo osjećala kao outsiderica u svijetu mode. Često odustajala od odlaska na castinge. Nikad nije zaboravila kada su joj na prvoj probi za neko snimanje, a imala je samo 14 godina, dali grudnjak namijenjen trudnicama. U gotovo tri desetljeća u poslu mnoge su joj prilike izmaknule jer su modni šefovi željeli isključivo mršave modele.

- Oduvijek sam voljela raditi s modnim dizajnerima, s modnim brendovima, no rijetki su bili otvoreni za suradnju sa mnom zbog mojeg izgleda. Žene poput mene nisu im odgovarale - rekla je Kelly - Modna industrija se, srećom, promijenila. Prije niste mogli naći glamurozno donje rublje i kupaće kostime ako trebate grudnjak s košaricom većom od C.

image

Kelly Brook s brendom New Look radila je liniju donjeg rublja

New Look/Planet/Profimedia/New Look/planet/profimedia

Model i glumica uvijek naglašava kako je velika ljubiteljica finog donjeg rublja i skuplja ga od svoje 19 godine.

- Mnoge žene osjećaju se poput mene. - objasnila je - A smatram da kvalitetna i lijepa odjeća mora postojati za sve oblike tijela, za sve veličine i svaku dob.

Zato se i sama bacila u modni biznis - za britanski brend New Look dizajnirala je kolekciju donjeg rublja, a u suradnji s brendom F & F radi kolekcije haljina i drugih odjevnih predmeta. Sve to, dakako i sama reklamira.

image

Kelly Brook surađuje s brendom f&f

/Instagram

Iako je u mlađim danima bila vitkija, a davnih godina mučila se dijetama, već dugo propovijeda - "prirodno je najljepše". Kada su se, 2012. godine, britanski mediji raspisali o tome kako se udebljala, nije se pretjerano živcirala.

- Važno je voljeti sebe! Nisam mršava i ne izgladnjujem se. Moj režim glasi: što više hodanja, redoviti posjeti saunama za rješavanje toksina iz organizma, puno vode i što je najvažnije, puno seksa za kondiciju - izjavila je Kelly koja se ovog ljeta vjenčala s glumcem Jeremyjem Parisijem (31) raskošnoj svečanosti. I kaže - nikad nije bila sretnija i nikad se nije bolje osjećala u vlastitom tijelu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. ožujak 2024 10:37