UHVAĆENI!

Istina izašla na vidjelo: Harry i Meghan se posuli pepelom i priznali da su kod Oprah lagali!

Par je kod Oprah Winfrey izjavio da nitko ne zna da su se zapravo vjenčali prije službene ceremonije, u vlastitom dvorištu
Meghan Markle
 Dominic Lipinski/Afp/Profimedia

Meghan Markle (39) i princ Harry (36) su rekli pa i porekli da su se zapravo vjenčali tri dana prije svojeg pravog vjenčanja, koje se odvilo pod pokroviteljstvom kraljice Elizabete, odnosno britanskih poreznih obveznika, piše The Daily Beast. Građane je činjenica da su platili vjenčanje koje je, prema riječima mladenaca, zapravo bilo predstava za javnost, dosta nasekiralo.

Par je u svojem nedavnom intervjuu s Oprah Winfrey, kojeg je pratio cijeli svijet, izjavio da nitko ne zna da su se zapravo vjenčali prije službene ceremonije, u vlastitom dvorištu, uz prisustvo još samo nadbiskupa iz Canterburyja.

image
Meghan i princ Harry kod Oprah
Cbs/Ferrari/Profimedia

"Tri dana prije našeg vjenčanja mi smo se zapravo vjenčali. Nitko to ne zna, ali nazvali smo nadbiskupa i samo smo mu rekli: 'ovo sve, ovaj spektakl je za svijet, ali mi želimo da naš brak bude samo među nama'", rekla je Meghan kod Oprah.

No, onda kad se The Sun dokopao njihovog vjenčanog lista i objavio ga jučer kao veliku ekskluzivu s riječima - Meghan je lagala, odbjegli kraljevski par je ipak preko svog glasnogovornika poručio da se nije radilo o vjenčanju, nego tek o razmjeni zavjeta, što ne nosi nikakvu legalnu snagu.

To znači da njihov brak tada nije postao legalan, kao što je Meghan priopćila u razgovoru s Oprah. Nisu se defacto vjenčali, nego su samo jedno drugome pred svjedokom rekli koliko si znače i koliko se vole i da će zauvijek biti skupa.

image
Princ Harry i Meghan Markle na dan vjenčanja
Ben Stansall/Pa Images/Profimedia

Da ništa ne bi ostalo prepušteno slučaju, The Sun je pretražio službeni registar i pronašao je vjenčani list u kojem stoji da su Meghan i Harry doista stupili u brak 19. svibnja, što je datum njihova "pravog" vjenčanja, kojem se nazdravljalo diljem svijeta. Nakon toga je par poslao svojeg glasnogovornika da prizna da nisu govorili istinu.

O tome da je Markle lagala se špekuliralo odmah po kraju intervjua s najpoznatijom svjetskom talk show voditeljicom, a sumnje su sada i potvrđene. Mnogi u Britaniji trljaju ruke... uspjeli su (djelomice) dokazati da Meghan glumata.

image
Princ Harry i Meghan Markle na dan vjenčanja
Capital Pictures/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Još i prije nego je sam par priznao da tehnički nisu govorili istinu, mogućnost scenarija privatnog vječanja je opovrgnuo i britanski vikar koji je prije nekoliko dana objasnio da tamošnja Crkva zahtijeva da sklapanju nekog braka budu prisutna minimalno dva svjedoka, zbog čega priča koju je par iznio svijetu nikako ne drži vodu i nije po pravilima božje, ali i kraljevske tradicije. Također, rastumačio je da se svadbene ceremonije mogu odviti samo na mjestima koja su "certificirana za bogoslužje", što dvorište Harryja i Meghan, pretpostavlja se, nije.

image
Meghan i princ Harry kod Oprah
Cbs/Ferrari/Profimedia

Meghan, po struci inače glumica, je, čini se, intervju s Oprah shvatila kao poslovnu gažu, pa se i po nekim drugim primjerima vidi da je lagala, iliti glumila.

Izjavila je, primjerice, da nije imala pojma o kraljevskom životu i protokolima koje on nosi dok nije upoznala svojeg Harryja. Mediji su, pak, iskopali jedan post na njezinom blogu iz 2014. godine u kojem se osvrnula na pompu koju je izazvalo vjenčanje princa Williama i Kate Middleton, koje se dogodilo 2011. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:25