POSLJEDNJI SVJEDOK

Ivanka će ipak morati svjedočiti na sudu, Trump je bijesan: ‘Paparazzi će sada navaliti‘

Bivšem američkom predsjedniku trenutno se sudi za prijevaru, a on je zabrinut zbog svoje obitelji

Ivanka Trump

 Mandel Ngan/Afp

Donald Trump kojem se trenutno sudi za prijevaru na Manhattanu najviše je ljut piše Page Six, jer je njegova kći Ivanka Trump sljedeća koja će morati svjedočiti u tom slučaju. Ivanka (42) trebala bi svjedočiti kao posljednji svjedok države nakon što su propali pravni pokušaji majke troje djece i njezina oca da je zadrže izvan sudnice.

image

Donald Trump

David Dee Delgado/Getty Images Via Afp

Izvor upoznat s obitelji Trump rekao je za Page Six: "Ono što ne čujete na sudu je koliko je Donald Trump uznemiren što su njegova djeca dovučena na sud. Osjeća da je to još jedan potez koji će ga uznemiriti. On je ljut. Ovo stvara probleme Ivanki koja se silno trudila da ostane ispod radara zadnje dvije godine i priprema se za medije i paparazze koji će navaliti na nju na sudu."

Page Six je ranije izvijestio da su se Ivanka i njezin suprug Jared Kushner povukli iz javnog života nakon što su bili savjetnici u Bijeloj kući te su se koncentrirali na svoju obitelj u Miamiju na Floridi.

image

Jared Kushner i Ivanka Trump

Backgrid/mega/The Mega Agency/Profimedia/Backgrid/mega/The Mega Agency/Profimedia

"On suosjeća s Ivankom zbog toga kako to utječe na njezin život u Miamiju. Ivanka ne želi nikakvu pozornost javnosti, a sada je ponovno stavljena u središte pozornosti i Trump je uznemiren što joj se to događa.", kazao im je izvor. Trumpovi sinovi, Don Jr. i Eric, već su se izjasnili, a sam Trump svjedočio je u ponedjeljak.

"On zna da Don Jr. i Eric mogu podnijeti pritisak i uzvratiti udarac", otkrila je osoba bliska obitelji Trump, dodajući da se, otkako se udaljila od politike Ivanka ranjivija. Ne dijele svi to mišljenje, nazivajući Trumpovu kćer borcem kojoj to nije prva neugodna stvar kojoj je izložena u životu. Ivanka se odnedavno počela pojavljivati na holivudskoj društvenoj sceni - prisustvovala je proslavi 43. rođendana Kim Kardashian u Los Angelesu i družila se s gostima uključujući zaručnicu Jeffa Bezosa Lauren Sánchez. Nedavno je proslavila i svoj 42. rođendan na Floridi s obitelji i prijateljima.

image

Donald Trump

David Dee Delgado/Getty Images Via Afp

Inače, Ivanka je prvotno imenovana kao optužena u tužbi glavne tužiteljice New Yorka Leticije James protiv njezina oca i Trumpove organizacije, ali ju je državni žalbeni sud u lipnju izuzeo kao optuženicu.

Njezini odvjetnici tada su tvrdili da bivša Prva kći ne bi trebala biti prisiljena svjedočiti nakon odluke o žalbi. Odvjetnici njezina oca rekli su da tužitelji nepravedno žele da Ivanka bude svjedok kako bi napravili cirkus na sudu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 11:48