NEGODOVANJE

IZ BIG BROTHER KUĆE IZLETIO JOŠ JEDAN STANAR, A PO DRUŠTVENIM MREŽAMA EKSPLOZIJA NEGODOVANJA 'Dokazli smo da smo balkanski šljam!?'

 
 Darko Tomas / CROPIX

Večerašnja Big Brother emisija uživo izazvala je rafalnu paljbu komentara na društvenim mrežama, a tek je počela. Voditeljica Antonija Blaće na samome je početku objavila kako najmanje glasova ima omražena stanarka Anezi, da bi se situacija uskoro okrenula...

Vrsarka je ipak ostala u kući, s objašnjenjem da su je spasili njeni vjerni fanovi, a iz reality kuće ispao je mladi Matija, koji je pola boravka u showu proveo u manjoj kući, trenirajući kako bi se uspješno predstavio kao dio lažne obitelji.

Kada je jednom konačno ušao u željeni prostor, i nije se baš snašao s ostatkom stanara, ali ga je publika voljela iz razloga što je 'fin dečko'. Anezi, s druge strane, nikako ne sjeda gledateljima, koji ne štede uvrede na facebooku, piše Slobodna Dalmacija.

Tako je njeno ostajanje raspalilo brojne ljubitelje emisije. Uvjereni su da se radi o namještaljki, ne mogu doći k sebi, pa Matija je dobar momak, ona je vještica... Komentari su uistinu šaroliki.

Zagreb, 270118.
Oporovecka ulica.
U RTL-ovom studiju zapocela je nova sezona reality showa Big Brother i predstavljeni su stanari kuce Velikog brata.
Na fotografiji: Matija Stainer i Antonija Blace.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
Darko Tomas / CROPIX

Oni najpogođeniji situacijom bacili su se i u komentiranje čitavoga društva, koje je trulo, pa se dogodilo i najgore - Matija je izbačen iz Big Brothera.

"Sram vas i stid bilo svakakve uvrede sam čuo za ovog dečka, dokazali smo da smo balkanski šljam, fine ste izbacili iz kuće!"

"Odvratno, uopće niste fer. Sve je namještaljka. Kako vas samo nije sramota?????", ne mogu vjerovati obožavatelji.

"Ovo nema ni u meksičkim sapunicama... Anezi ide u finale očito, a 90% ljudi je ne voli...", prokomentirali su 'sumnjivu' situaciju.

"Glasovanje uopće nema veze s ispadanjem. Kako je moguće da Antonija kaže glasovanje je završilo SAD! I batler automatski donosi koverticu hahahaha... tko to tako brzo izbroji i stigne napisati u sekundi! Ništa nije u skladu s pravilima zato se nisam niti htio prijaviti!", cijelu je situaciju analizirao pronicljivi obožavatelj.

"Namješteno i nepravedno", kratki je zaključak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 04:55