PROJEKT PRIJOVIĆ

Iza kulisa spektakla: Prati je tim od 75 ljudi, pjevat će ukupno 12,5 sati, evo što kaže Jutarnjem

Nakon 2 i pol sata koncerta, Aleksandra Prijović održala je presicu pa otkrila što joj je obitelj rekla za nastupe u Zagrebu

Aleksandra Prijović

 Vanesa Pandzic/Cropix

Dim, vatra, svjetla, konfeti, plesači i emocije, tako je sinoć izgledao spektakl u Areni Zagreb na koncertu Aleksandre Prijović, kojoj je ovo prva od pet rasprodanih Arena u nizu. Show od 2,5 sata ustvari znači da će hit pjevačica neumorno plesati i pjevati 12 i pol sati u Zagrebu pred ukupno oko 90 tisuća ljudi.

image

Izjava za medije Aleksandre Prijović nakon prvog koncerta u Areni Zagreb

Vanesa Pandzic/Cropix

„Dobra večer Zagrebe! Moram vam priznati jednu stvar. Prije svakog koncerta isplaniram što želim reći kada izađem pred publiku, ali uzevši u obzir sve što se dogodilo posljednjih mjeseci samo vam mogu reći hvala“, započela je Aleksandra prvi koncert, pa našla način kako će se zahvaliti Zagrebu za pet datuma.

„Ja ću vam vratiti na jedini način na koji mogu, a to je pjesma, svojim srcem i svojom dušom. Hvala vam što ste došli, Volim vas i želim da uživamo svi zajedno.“

image

Prvi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb.

Vanesa Pandzic/Cropix

S njom je došlo 75 ljudi

„Moram reći da je večeras, ne samo večeras, već na svakom koncertu ozbiljna ekipa, moram im ovim putem zahvaliti, 75 ljudi je došlo, pored toga i moja obitelj“, ispričala je Prijović za Jutarnji na konferenciji za medije nakon koncerta. Otkrila nam je i što joj je obitelj poručila za sinoćnji i nadolazeće koncerte.

image

Aleksandra Prijović u Areni Zagreb

Instagram/Aleksandra Prijović

„Šta može obitelj reći? Samo naprijed i sretno, uvijek isto. Uvijek su ponosni i raduju se zbog svega što se dešava“, rekla je Prijović i tijekom konferencije dodala da ne ide nigdje bez njih. Još u srijedu u Zagreb je stigao suprug Filip, a pohvalila se i kako je s majkom u praznoj Areni dan prije koncerta. Mediji su primijetili da su koncert uživo pratili njezini baka i djed. Baka je plesala, a djed je mirno promatrao unuku iz publike.

Sin Aleksandar na pozornici

Sinčić Aleksandar publiku je razgalio kad je izašao s majkom na pozornicu na pjesmu „Zvuk tišine“. Dok je pjevačica objašnjavala kako je došlo to toga mogle su se primijetiti suze u publici.

image

Aleksandra Prijović sa sinom tijekom izvedbe pjesme "Zvuk tišine"

Jutarnji List/Hanza Media

Aleksandar je naime htio izaći pred publiku još u drugom bloku pjesama, a kako on počinje s pjesmom „Dam, dam, dam“, zamolila ga je da pričeka sljedeći i da izađe na pjesmu „Zvuk tišine“, kao što je prije izašao na nekim koncertima ove turneje.

„Ja želim da izađem s tobom“, prepričavala je Prijović publici što joj je sin rekao.

„I da znate da je sat vremena sjedio ovdje dolje i čekao da izađe sa mnom. Ja nisam mogla da mu kažem ne, i zašto bih? Evo ispunila sam ti želju“, obratila se sinu.

„Opet ćeš doći?“ ponovila je Prijović ono što joj je sin odgovorio, a publika je to popratila velikim vriskom.

image

Prvi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb

Vanesa Pandzic/Cropix

Samadržić, Pejović i Kostić

Osim, prema reakcijama publike, najslađeg gosta, tu su bili i drugi. Aleksandrin vjenčani kum, pjevač Aco Pejović je došao iako je bolestan. Otpjevao je s Aleksandrom njihov duet „Litar vina, litar krvi“, a zatim je Aco sam zapjevao „Da si tu“ i „Sve ti dugujem“. Potom je okupljene oduševio i Željko Samardžić koji je pjevao hitove „Grlica“ i „Ljubavnik“. S Prijović je na pozornicu stao i Dejan Kostić, kompozitor njezinih najvećih hitova, a pjevačica s njim ima duet „Ludnica“ koji su i otpjevali.

Nepoznata ‘gošća‘

Osim ovih gostiju, na pozornicu je pokušala doći nepoznata djevojka dok je Prijović pjevala s Kostićem. Zaštitari su brzo reagirali i djevojku makli s pozornice, a kada je pjesma završila, Aleksandra je došla do zaštitara i potražila djevojku. Rekla je da je djevojka mogla doći gore ako je htjela, ali ona je u tom trenu se već udaljila od pozornice.

image

Aleksandra Prijović

Vanesa Pandzic/Cropix

Ljubav Prije i Zagreba

U trenutcima koncerta, Prijović bi stala za mikrofon i samo raširila ruke dok bi publika pjevala umjesto nje. Izmijenila je stih svoje pjesme „Sve po starom“ i posvetila ga publici. „Život mi svega dao, a ja bih tebe samo“, na kraju pjesme otpjevala je sa „ja bih vas samo“, na oduševljenje fanova.

image

Prvi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb

Vanesa Pandzic/Cropix

Pjevačica je emotivno pozdravila svoju prijateljicu iz djetinjstva u Belom Manastiru, Draganu.

„Kada smo nekada sa školom dolazile ovdje u Zagreb, ni ona ni ja nismo mogle da zamislio što će se dogoditi… Tako da Dragana, ja se nadam da si ponosna, volim te. I zaista, ovo što sam doživjela je nešto nevjerojatno“, rekla je prijateljici, pa se obratila publici.

„Vi ne znate kakav je to osjećaj i vjerujte da se trudim na svakom koncertu da ne plačem jer su me počeli već zezati zbog plakanja“, pa je publika na pjevačičine suze odgovorila skandiranjem „Prijo, Prijo“.

image

Aleksandra Prijović

Vanesa Pandzic/Cropix

„Želim vam da iz ovakvih razloga plačete, od sreće“, zaključila je.

Prijović je poznata po tome da pjeva hitove zemlje u kojoj ima koncert.

„U ovom gradu je mnogo vanvremenskih pjesama nastalo“, najavila je „Dođi“ od Parnog valjka. Kasnije je otpjevala „Tek je 12 sati“ E.T.-ja i „Hajde da ludujemo“ od Tajči.

image

Aleksandra Prijović

Vanesa Pandzic/Cropix

Prijović je htjela pjesmom „Legitimno“ završiti druženje sa Zagrepčanima, ali pozvali su je nazad s „Hoćemo još“, pa je ponovila svoja dva najveća hita s ovogodišnjeg albuma „Psiho“ i „Dam, dam, dam“. Na kraju koncerta zbog istovremenog skakanja i pjevanja, pjevačica je jedva dolazila do daha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 13:54