OBRAĆANJE J.LO

‘Iza nas dva muškarca drže se za ruke, ispred nas jedan mladi par... Uspjeli smo, najbolja noć u životu!‘

Pjevačica se udala za Bena Afflecka nabrzaka, u maloj kapelici u Las Vegasu iza ponoći, no nije bilo ‘Elvisa‘ jer se on dodatno plaća, a tada je već i spavao

Ben Affleck i Jennifer Lopez

 John Salangsang/shutterstock/

Nakon što se doznalo kako su se pjevačica i glumica Jennifer Lopez i glumac Ben Affleck vjenčali u Las Vegasu, i sama J.Lo je potvrdila tu vijest uz niz detalja koje je otkrila u videima i fotografijama koje je javno objavila. Pored toga 52-godišnja zvijezda obratila se i obožavateljima u svom biltenu On The JLo, u kojem je ispričala kako je izgledalo njezino intimno vjenčanje s 49-godišnjim Affleckom u Little White Wedding Chapelu. Bilten je bio potpisan "Gđa. Jennifer Lynn Affleck".

"Uspjeli smo. Ljubav je prelijepa. Ljubav je ljubazna. I pokazalo se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina je to strpljenja. Bilo je to točno ono što smo željeli. Sinoć smo letjeli u Vegas, stajali u redu za dozvolu s još četiri para, svi na istom putu u svjetskoj prijestolnici vjenčanja. Iza nas su se dva muškarca držala za ruke, ispred nas mladi par koji je prešao tri sata vožnje od Victorvillea na drugi rođendan svoje kćeri. Svi mi želimo isto - da nas svijet prepozna kao partnere i da svijetu izjavimo svoju ljubav kroz drevni i gotovo univerzalni simbol braka. Jedva smo stigli do male bijele vjenčane kapelice do ponoći.

Ljubazno su ostali otvoreni nekoliko minuta tako kasno, dopustili nam da se slikamo u ružičastom kabrioletu Cadillac, koji je očito nekoć koristio sam King (ali ako smo htjeli da se pojavi i sam Elvis, to je dodatno koštalo i bio je u krevetu).

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Instagram, Afp/

Dakle, uz najbolje svjedoke koje možete zamisliti, haljinu iz starog filma i jaknu iz Benova ormara, pročitali smo vlastite zavjete u maloj kapelici i dali jedno drugome prstenje koje ćemo nositi do kraja života. Pustili su nam čak preko (kratki) vjenčani marš dok smo išli kroz prolaz. Ali na kraju to je bilo najbolje moguće vjenčanje koje smo mogli zamisliti. Jedno o kojem smo davno sanjali i jedno koje smo ostvarili (u očima države, Las Vegas, ružičasti kabriolet,..). Kada je ljubav prava, jedina stvar koja je važna u braku su to dvoje i obećanje koje dajemo da ćemo voljeti, brinuti, razumjeti, biti strpljivi, puni ljubavi i dobri jedno prema drugom. Imali smo to. I još mnogo toga. Najbolja noć u našim životima. Hvala kapelici Little White Wedding što su mi dopustili da koristim sobu za odmor da se presvučem dok se Ben presvlačio u muškom WC-u.

Bili su u pravu kad su rekli ‘sve što trebate je ljubav‘. Tako smo zahvalni što imamo to u izobilju, novu prekrasnu obitelj od petero nevjerojatne djece i život kakav nikada nismo imali i još više razloga za radovati se. Ostani dovoljno dugo i možda ćeš pronaći najbolji trenutak svog života u avanturi u Las Vegasu u pola jedan ujutro kroz tunel ljubavi, sa svojom djecom i onom s kojom ćeš biti zauvijek. Ljubav je sjajna stvar, možda i najbolja stvar i vrijedna je čekanja.", napisala je J.Lo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. listopad 2022 01:13