ČASOPIS 'PEOPLE'

IZABRAN NAJSEKSI MUŠKARAC 2019. GODINE John Legend: 'Vrlo sam uzbuđen, ali istodobno pomalo i uplašen, to je velik pritisak'

 
John Legend
 Image Press Agency/Avalon.red / Pacific coast news / Profimedia

Talentirani američki pjevač i glumac John Legend je po izboru časopisa "People" najseksi muškarac u 2019. godini, no kako sam kaže, nije siguran hoće li uspjeti živjeti s tom laskavom titulom.

Legend je u sretnom braku s manekenkom Chrissy Teigen s kojom ima dvoje djece i prvi je Afroamerikanac koji je za svoj umjetnički rad nagrađen Emmyjem, Grammyjem, Oscarom i Tonyjem.

"Kad sam čuo novost bio sam vrlo uzbuđen, ali istodobno i pomalo uplašen jer je to...velik pritisak", kazao je za People.

"John iz 1995. godine bio bi vrlo zbunjen što je titulu ponio nakon Idrisa Elbe", napisao je na Twitteru.

"Dovraga, John iz 2019. je gotovo jednako zbunjen, ali hvala časopisu People. Ponijet ću titulu. Sada će me svi gledati pod povećalom da bi ustanovili jesam li uistinu dovoljno seksi za takvo nešto. Usput, izabran sam nakon Idrisa Elbe, što nije pošteno i nije mi baš simpatično", našalio se pjevač.

Britanski glumac Idris Elba naslov je ponio prošle godine. Među ostalim glumcima i pjevačima koji su se pojavili na naslovnici časopisa posljednjih godina pošto su proglašeni najseksepilnijima su Blake Shelton, Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney i Channing Tatum.

Legend, trenutačno jedan od članova žirija popularne američke emisije "The Voice" osvojio je 10 nagrada Grammy za debi album iz 2004. "Get Lifted" i za pjesmu "Ordinary People".

Dobitnik je Oscara za pjesmu "Glory" iz filma "Selma", nagrade Tony za koprodukciju brodvejske predstave "Jitney" i Emmyja za produkciju tv adaptacije mjuzikla "Isus Krist superstar" u kojemu je glumio Isusa.

Legendova fotografija krasit će naslovnicu Peoplea koji će se u prodaji pojaviti u petak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 19:14