PAUL RUDD

Izabran najseksi muškarac za 2021.: ‘Supruga je ostala zabezeknuta, laže da je ovo ispravna odluka‘

Rudd je prvu filmsku ulogu ostvario u filmu "Djevojke s Beverly Hillsa" iz 1995., a svijet ga poznaje kao superjunaka Ant-Mana

Paul Rudd

 Chris Delmas/AFP

Časopis People proglasio je 52-godišnjeg američkog glumca Paula Rudda najseksi muškarcem 2021. godine, javlja The Associated Press.

Rudd je u razgovoru za People rekao da će odluka časopisa neke jamačno iznenaditi.

- Svjestan sam da će ljudi, kada čuju da su mene izabrali za ovo, reći: "Što?" - rekao je glumac.

- Nije ovo lažna skromnost. Mnogo je ljudi koji su ovu titulu trebali dobiti prije mene - dodao je Rudd.

Rudd je prvu filmsku ulogu ostvario u filmu "Djevojke s Beverly Hillsa" iz 1995. godine, a prije toga je uglavnom glumio u televizijskim serijama i filmovima.

Glumčeva je karijera doživjela uzlet kada se 2004. i 2005. godine pojavio u filmovima "Voditelj uzvraća udarac" i "Junfer u četrdesetoj". Rudd je potom glumio uglavnom u komedijama, a često je surađivao s redateljem i producentom Juddom Apatowom.

image

Paul Rudd

Robyn Beck/AFP

Rudd je 2015. godine navukao kostim Marvelova superjunaka Ant-Mana, kojega je dosad utjelovio u četiri filma - "Ant-Man" (2015.), "Kapetan Amerika: Građanski rat" (2016.), "Ant-Man i Wasp" (2018.) i "Osvetnici: Završnica" (2019.).

Ant-Mana će ponovno zaigrati 2023. u filmu "Ant-Man i Wasp: Quantumania".

Bez obzira na to što je malo tko mogao prognozirati da će baš Rudd ponijeti titulu najseksi muškarca u 2021., glumac je rekao da priznanje ne planira odbiti.

U šali je rekao da se nada da će mu nova titula omogućiti da prisustvuje "seksi večerama" s glumcima Georgeom Clooneyjem, Bradom Pittom i Michaelom B. Jordanom, prijašnjim najseksi muškarcima godine po izboru časopisa People.

- Računam da ću biti na više jahti. Radujem se procvatu svog jahtaškog života. Pokušat ću bolje zamišljeno gledati pod mekim svjetlom. Volim razmišljati. Mislim da će mi ovo pomoći da postanem tajanstveniji i produhovljeniji. Radujem se tome - rekao je glumac.

image

Paul Rudd

Bryan R. Smith/AFP

Rudd je rekao da je njegova supruga 53-godišnja supruga Julie Yaeger ostala "zabezeknuta" kada joj je rekao da je najseksi muškarac 2021. godine.

- Nakon malo smijuljenja i šoka, rekla je da je People donio ispravnu odluku. Bila je baš slatka. Vjerojatno nije govorila istinu, ali što može reći - rekao je Rudd.

Rudd i Yaeger u braku su 18 godina i imaju dvoje djece - 17-godišnjeg sina Jacka i 12-godišnju kćer Darby.

Glumac je rekao da očekuje da će ga njegovi prijatelji neko vrijeme zadirkivati zbog titule. Neće ih kriviti, kaže, jer bi on napravio isto da je situacija drukčija.

- Mislim, preuzet ću vlasništvo nad ovim, i to snažno. Neću glumiti da sam skroman. Pravim vizitke. No, svi će me prijatelji uništiti i to od njih očekujem jer su mi prijatelji - zaključio je Rudd.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:58