MOON KNIGHT

Izašao trailer za seriju o Marvelovu superjunaku, fanovi složno popljuvali jednu stvar u njoj

Objavljen je prvi trailer za seriju ‘Moon Knight‘ o Marvelovu superjunaku kojeg utjelovljuje glumac Oscar Isaac

Oscar Isaac u seriji 'Moon Knight'

 Marvel Studios/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Nakon što je objavljen prvi trailer za seriju "Moon Knight", koja govori o Marvelovu superjunaku kojeg utjelovljuje glumac Oscar Isaac, mnogi su obožavatelji Marvela primijetili jednu stvar.

Njima je, naime, zasmetao Isaacov lažni britanski naglasak te su ga usporedili s naglaskom Dona Cheadlea u filmu 'Oceanovih 11'.

Drugi su se zapitali hoće li 42-godišnji glumac izgubiti glas u dijelovima serije, s obzirom na to da njegov lik pati od disocijativnog poremećaja identiteta (DID), zbog kojeg nekontrolirano mijenja različite osobnosti.

"Naglasak Oscara Isaaca u 'Moon Knightu' samo me podsjetio na sve što je Don Cheadle radio u 'Oceanovih 11'", "'Moon Knight' je serija koja se usuđuje pitati - što ako postoji superheroj inspiriran naglaskom Dona Cheadlea u filmu 'Oceanovih 11'", "'Ethan Hawke bi također trebao imati lažni britanski naglasak kako bi se mogao natjecati s Oscarovim - ako ga obojica nemaju, koja je poanta ovoga" - glasili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Oscar Isaac u seriji glumi Stevena Granta, zaposlenika u trgovini suvenirima koji postane opsjednut sjećanjima iz nekog drugog života i gubitkom pamćenja. Kao što smo već ranije naveli, on također ima disocijativni poremećaj identiteta pa svoje tijelo dijeli s plaćenikom Marcom Spectorom. Moon Knight inače snagu crpi iz Mjeseca, što neke podsjeća na Batmana, ali razlika je u tome što Moon Knight ima supermoći. Ethan Hawke nalazi se u ulozi njegova neprijatelja, a u nedavnom je intervjuu otkrio da je svoj lik temeljio na vođi kulta Davidu Koreshu.

Miniserija ima šest epizoda, a na Disney+ kanal stiže krajem ožujka 2022. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 06:43