TULUM U MEKSIKU

Izašla je iz mora i raspametila sve: Selena Gomez u bikiniju pokazala zanosne obline

Novim prijateljstvom pjevačica očito popunjava prazninu nastalu zahlađenjem odnosa s Francijom Raisom, koja joj je donirala bubreg

Selena Gomez

 Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Vlasnica hitova "Lose You To Love Me" i "Wolves", Selena Gomez, ulazak u 2023. godinu provela je zabavljajući se na jahti u Los Cabosu u Meksiku s prijateljima, Brooklynom Beckhamom i njegovom suprugom Nicole Peltz.

Glumica i pjevačica, koja boluje od autoimune bolesti lupus i bipolarnog poremećaja, pokazala je zanosne obline u bikiniju, a na Instagramu se pohvalila i najnovijom tetovažom. Naime, i Nicole i ona podlaktice su si trajno ukrasile riječju "anđeo".

image

Selena Gomez

Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hem/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Selena Gomez

Hem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Hem/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Ovim novim prijateljstvom s glumicom Selena očito popunjava prazninu nastalu zahlađenjem odnosa s bivšom prijateljicom i donatoricom bubrega, Francijom Raisom, s kojom se glazbenica razišla u studenome prošle godine.

Inače, Gomez u svom dokumentarnom filmu "My Mind & Me", objavljenom krajem 2022., niti jednom nije spomenula Raisu, a u intervjuu za Rolling Stone kolegicu Taylor Swift izdvojila je kao svoju jedinu prijateljicu u svijetu showbiza. Franciju, inače glumicu, to je jako razljutilo pa je prestala pratiti Selenu na Instagramu.

No čini se kako Raisa nije jedino poznato lice koje više nije dio Selenina života, a na tijelu pjevačice ima još tetovaža posvećenih prijateljstvu. Tako su u prosincu 2021. Gomez i manekenka Cara Delevingne, koje se druže od 2010., istetovirale ruže - Selena na stražnjoj strani vrata, a model na prsnom košu. Dvije slavne dame i dalje su u dobrim odnosima, što se, ako je vjerovati šuškanjima, ne može reći i za pjevačicu Juliju Michaels.

image

Cara Delevigne i Selena Gomez

Mhd, Pacificcoastnews/Pacific Coast News/Profimedia/Mhd, Pacificcoastnews/pacific Coast News/profimedia

S njom se Gomez zbližila krajem 2018., a u siječnju 2019. objavile su zajednički duet pod nazivom "Anxiety". I njih dvije imaju iste tetovaže - strelice na rukama - a Selena je za svoju svojedobno rekla: "Moja zauvijek pokazuje na tebe". No djevojke se već dugo međusobno ne spominju u svojim objavama, pa su se, sumnjaju mnogi, možda i udaljile.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 23:51