‘RADIM ŠTO ŽELIM‘

Izašla na balkon kao od majke rođena i pijuckala vino: Halle Berry ostavlja bez daha i u 56. godini

Objava je do sada privukla više od 400 tisuća lajkova njezinih oduševljenih obožavatelja

Halle Berry

 Screenshot/instagram/

Halle Berry je iznenadila svoje obožavatelje ove subotu novom fotografijom na Instagramu i to bez ijednog komada odjeće na sebi.

Ova 56-godišnja glumica, koja je prošli tjedan podijelila sličnu bezbrižnu objavu, pozirala je na balkonu dok je pijuckala čašu vina. Majka dvoje djece pokazala je svoje poznate obline, ali je zadržala ipak neke stvari za sebe i strateški pokrila određena mjesta na tijelu.

Ova Oscarom nagrađena glumica napisala je svojim 8,3 milijuna obožavatelja da "radi ono što želi" i poželjela im "sretnu subotu".

Na fotografiji, Berry se naslonila na ogradu terase koja je bila ukrašena zelenim biljkama, a sunčeva svjetlost ju je obasjala dok je pila piće koje je izgledalo kao bijelo vino. Njezini uvojci padali su joj preko prsa dok su joj lepršave šiške uokvirivale lice.

Objava je do sada privukla više od 400 tisuća lajkova njezinih oduševljenih obožavatelja, a jedan je komentator pohvalio glumicu i napomenuo da fotografija izgleda kao "naslovnica nekog romantičnog romana".

Naime, ovo nije prva izazovna objava Halle Berry, jer je prošlog tjedna objavila izazovnu fotografiju u crnom bikiniju uz more koja je jednako uzburkala internet.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:33