SRAMOTA

‘Izbacili su me iz teretane jer sam ljigavo buljio u neku ženu. Međutim, postoji problem - ja sam slijep‘

Addison, koji je čest posjetitelj teretane, svjestan je da njegove oči ‘ponekad bulje u daljinu‘ kad se koncentrira na nešto

Toby Addison

 Instagram/

Toby Addison (21) prisjetio se ponižavajućeg trenutka od prije nekoliko godina kada su ga izbacili iz teretane jer je "jezivo buljio u ženu" - unatoč činjenici da je slijep. Addison je ovaj bizarni trenutak prepričao tijekom gostovanja u Happy Hour podcastu.

Addison, koji rado dijeli crtice iz života slijepe osobe na svom TikTok profilu, rekao je da je "gledao svoja posla" tijekom vježbanja u teretani, a onda je samo odjednom čuo neku ženu koja govori: "Oh, sviđa li ti se pogled?"

"Očito je da ja zapravo nemam pojma u što gledam većinu svog vremena", našalio se Addison tijekom gostovanja u podcastu i objasnio ovu bizarnu situaciju: "Samo sam gledao ispred sebe i nažalost, tamo je bila ta neka žena koja je radila određene vježbe."

Student psihologije i savjetovanja bio je šokiran kad je shvatio da je ona došla razgovarati s njim te je dodao da očito nije znao kakve veze ona radi.

"Na prvu, nisam uopće shvatio da se zapravo obraća meni jer nisam radio ništa krivo. Rekla mi je nešto u stilu - ‘Zašto stalno buljiš u mene? Prestani tako jezivo buljiti.‘ Odmah sam joj rekao da sam slijep, ali mislila je da lažem", ispričao je.

Addison, koji je čest posjetitelj teretane, svjestan je da njegove oči "ponekad bulje u daljinu" kad se koncentrira na nešto, pa razumije zašto je žena vjerojatno mislila da bulji u nju.

image

Toby Addison

Instagram/

“Uglavnom ne znam kamo gledam osim ako ne razgovaram s nekim i znam da razgovaram s tom osobom, pa onda pokušavam gledati u njezinu smjeru", objašnjava.

Addison je rekao da mu je žena rekla da "začepi", a zatim je otišla po menadžera koji ga je zamolio da ode.

@blindtobes Replying to @Just_an_average_joe Hopefully this clears up some questions you guys had on my poor gym experience #blindtok #blind #disabled #disabledtok #retinitispigmentosa #accessibility #fyp #visuallyimpaired #gym #gymtok #fitness #joeyswoll #awareness #bodybuilding @Joey Swoll ♬ Storytelling - Adriel

Cijelu je situaciju opisao u videu koji je objavio na TikToku, u kojem govori da razumije zašto ga je žena prozvala i zašto se možda osjećala neugodno, ali volio bi da je pokušala imati više razumijevanja za njegovu situaciju.

“Tako je tužno da se neke žene osjećaju nelagodno ili tjeskobno kada su u teretani zbog malog postotka ljudi koji se ponašaju neprikladno”, rekao je. "Također je jako tužno da svijest o invaliditetu jednostavno nije dovoljno dobra u ovom trenutku, a kada pomiješate to dvoje zajedno, povećavate vjerojatnost da će se dogoditi situacije poput ove koju sam opisao", zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:07