PREPUNA TUGE S 29 GODINA

'IZGLADNJIVALA SAM SE ZBOG ZLOSTAVLJANJA, UMALO SAM UMRLA' Potresno priznanje mlade pjevačice, otvorila je dušu o mračnoj strani glazbene scene

 Instagram

Kesha je u veljači ove godine izgubila pravnu borbu kojom je željela dobiti dozvolu da raskine ugovor s tvrtkom Sony Records i producentom Dr. Lukeom protiv kojeg je 2014. podigla tužbu za seksualno zlostavljanje.

Pjevačica je tada tvrdila da ju je Dr. Luke silovao i drogirao, a on je to negirao. Sud je tako odlučio da je pjevačica dužna ispuniti ugovornu obvezu prema Sonyju i sa spomenutim producentom snimiti još šest albuma. U najnovijem intervjuu u The New York Timesu ova ekscentrična glazbenica otkrila je da je umalo umrla zbog uvreda koje su se nizale od strane Dr. Lukea na njezin račun, a koje se nije libio izgovarati ni pred drugim ljudima.

Zbog viška kilograma trpjela je tako javne kritike.

- Bila sam pod pritiskom pa sam se izgladnjivala. Taj potez me umalo doveo do smrti - priznala je Kesha.

Prije dvije godine pjevačica se prijavila na liječenje u kliniku specijaliziranu za liječenje poremećaja u prehrani gdje je provela dva mjeseca.

- Nema ništa teže i gore od toga kad sanjate i borite se za nešto cijeli život, od svoje treće godine, otkad ste prvi put progovorili i to postignete, a onda dođe netko i sve vam to oduzme - govori pjevačica. Tu nije stala.

- Moje srce ima ogromnu rupu i boli od užasne tuge. Zamislite da netko posjeduje vaš glas i ne dopušta vam da pjevate. S pjevanjem sam se lakše nosila sa svime što me snašlo u životu, a to moje pravo mi je oduzeto - pjevačica je izrekla sve što ju tišti.

Pravna bitka Keshe i Dr. Lukea i dalje traje. Producent sada tuži pjevačicu za klevetu i nepoštivanje ugovora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:05