IMA SE, MOŽE SE

Izgleda da je Beckham počastio Victoriju jahtom od 16 milijuna funti, evo zašto svi misle da je njegova

Nogometaš se izgleda‘nagradio‘ brodom nakon što je bio inspiriran pomorskim izletima s Eltonom Johnom i Davidom Furnishom

Victoria i David Beckham

 Netflix/Planet/Profimedia/Netflix/planet/profimedia

David i Victoria Beckham uživali su na svojoj novoj jahti koja je, pretpostavlja Daily Mail, vrijedna 16 milijuna funti. Jahta ima tri široke palube, garažu, jacuzzi i platformu za plivanje. Nije poznato je li brod u vlasništvu ili je unajmljen, ali jahtu su povezali s onom koju je Beckham kupio 2022. Oba broda sadrže personaliziranu riječ "Seven" koja se, kako mediji prenose, referira na nogometašev broj u Manchester Unitedu i Engleskoj. Prva mu se očito svidjela jer se čini da je prešao na još skuplju i veću.

image

Victoria i David Beckham

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Priča se da se nogometaš počastio brodom vrijednim 5 milijuna funti 2022. godine nakon što je bio inspiriran pomorskim izletima s bliskim prijateljima Eltonom Johnom i Davidom Furnishom - koji često ljetuju na moru. "David je ljetos razgledavao neke jahte i odlučio se počastiti. Sam je pomogao dizajnirati brod i bio je nevjerojatno praktičan u svemu", rekao je tada izvor blizak Beckhamu.

Kao što znamo, za Victoriju je početak ožujka bio stresan jer su joj se na modnoj reviji u Parizu u sklopu Tjedna mode aktivistice popele na pistu i poručila: "Viva Vegan Leather". Bile su odjevene u kratke majice s porukom "Okrenite leđa životinjskoj koži" i "Životinje nisu tkanina", no osiguranje ih je brzo maknulo. Sada, nakon stresnog događaja, Victoria je relaksaciju potražila u luksuznoj jahti i društvu svoga supruga.

Fotografije jahte možete pogledati OVDJE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 12:17