ZABRINUTI FANOVI

‘Izgledaš premršavo‘: Pjevačicu napali zbog izgleda, nije im ostala dužna

‘Tijelo s kojim ste uspoređivali moj sadašnji izgled bilo je najnezdravija verzija mog tijela‘ - poručila je pjevačica

Ariana Grande na dobrotvornom koncertu ”One Love”

 Dave Hogan For One Love Manchest/Afp

Pjevačica Ariana Grande odlučila je uvjeriti svoje obožavatelje da je ‘zdrava‘ nakon što je nedavno objavila fotografije na kojima je, po njihovu mišljenju, izgledala ‘previše mršavo‘.

U trominutnom videu koji je objavila na TikToku pjevačica je pozvala svoje pratitelje da budu pažljiviji kada je riječ o iznošenju svog mišljenja o nečijem izgledu.

"Također želim reći: postoji mnogo različitih vrsta lijepog. Postoji mnogo različitih načina na koje možete izgledati zdravo i lijepo. Tijelo s kojim ste uspoređivali moj sadašnji izgled bilo je najnezdravija verzija mog tijela. Bila sam na puno antidepresiva, pila sam ih i loše se hranila. Dotaknula sam najnižu točku svog života kada sam izgledala onako kako me vi smatrate zdravom, ali to zapravo nije bilo zdravo. Znam da to ne bih trebala objašnjavati. Ali osjećam da ovdje postoji otvorenost i neka vrsta ranjivosti, iz toga bi moglo proizaći i nešto dobro", objasnila je pjevačica.

Obožavatelji su počeli komentirati njezin izgled nakon što je prisustvovala londonskom koncertu Jeffa Goldbluma. Ona i njezina kolegica Cynthia Erivo izgledale su glamurozno tom prilikom, a Grande se zaogrnula prevelikim ružičastim kaputom.

"Ariana Grande izgleda zabrinjavajuće mršavo", komentirao je jedan obožavatelj, dok je drugi dodao: "Vrlo kontroverzno mišljenje, ali ona je ozbiljno premršava... Zabrinut sam za nju."

image

Ariana Grande

TikTok/Ariana Grande/

Ariani Grande ovi se komentari očito nisu svidjeli te je poručila svima kako vjeruje da bi ljudima trebalo biti ‘manje ugodno‘ dijeliti svoja mišljenja o tuđem izgledu, čak i ako su u pitanju dobronamjerni komentari.

"Postoje načini kako možete nekome udijeliti kompliment ili ignorirati nešto što ste vidjeli, a što vam se ne sviđa, i na taj način možemo pomoći jedni drugima. Trebali bismo težiti tome da budemo sigurniji i da jedni druge čuvamo", poručila je mlada pjevačka zvijezda.

Grande, koja trenutno snima filmsku adaptaciju brodvejskog mjuzikla ‘Wicked‘, rekla je da ‘zdravo‘ može drugačije izgledati na različitim ljudima.

"Nikad ne znate kroz što netko prolazi. Dakle, čak i ako su vaše riječi potaknute ljubavlju i brigom, ta osoba vjerojatno radi na tome ili je potražila podršku pomoću koje radi na tome. Budite nježni jedni prema drugima i prema sebi", poručila je.

Također je imala jednu poruku za svoje obožavatelje.

"Smatram vas predivnima. Bez obzira na to kroz što prolazite. Bez obzira na vašu težinu, bez obzira na to kako se volite našminkati, bez obzira na kozmetičke zahvate koje ste imali ili ne, ili bilo što drugo", poručila im je.

Ariana Grande ranije je također progovorila o svojim borbama s anksioznošću i depresijom, kao i s PTSP-om nakon što je u bombaškom napadu na njezinu koncertu u Manchesteru 2017. ubijeno 22 ljudi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:09