PJEVAČICA PRIZNALA

‘Izgubila sam nevinost kad mi je bilo 12. Tata je pozvao policiju, a kasnije mi se i smijao sa svojim prijateljima‘

Za pjevačicu je dodatna trauma bila to što je imala spolni odnos s tatinim slavnim prijateljem kad je imala 14 godina

Lily Allen

 Bbc/Planet/Profimedia/Bbc/planet/profimedia

Glazbenica Lily Allen otkrila je da je izgubila nevinost kada je imala samo 12 godina i dodala da je njezin otac Keith Allen nazvao policiju kada je saznao za to, piše Daily Mail.

38-godišnja pjevačica, majka dvoje djece, koja je od 2020. u braku sa zvijezdom serije ‘Stranger Things‘ Davidom Harbourom (48), bila je na odmoru sa svojim tatom i mlađim bratom Alfiejem kada se to dogodilo.

Ispričala je Alanu Carru (47) u njegovom podcastu ‘Life‘s A Beach‘ o tome kako je njezin tata u to vrijeme mislio da je nestala.

"Zapravo sam nestala. Izgubila sam nevinost s tipom po imenu Fernando u Brazilu. Kad sam imala oko 12 godina, ne, ne šalim se. Nikada više nisam s njim razgovarala. Moji su mislili da sam zapravo nestala. Otišla sam u njegovu hotelsku sobu, bila sam na odmoru s tatom i bratom te se očito nisam vratila u svoju sobu", ispričala je pjevačica i dodala da je ‘prespavala sljedeći dan‘.

image

Lily Allen

Poersch/Backgrid Usa/Profimedia/Poersch/backgrid Usa/profimedia

"Probudila sam se i policija je bila po cijelom hotelu. Doslovno su češljali cijelu plažu i imali su majice kratkih rukava te ispitivali jesam li to nosila na sebi u trenutku nestanka. Nisam im imala srca reći - ne, samo sam izgubila nevinost. Sve je to bilo pomalo traumatično i tada se neko vrijeme više nisam seksala", dodala je.

Prema zakonu, seks s djetetom mlađim od 12 godina smatra se silovanjem. To znači da djeca te dobi nikada ne mogu pristati na seks i stoga se on smatra zločinom. Nije poznato koliko je dotični muškarac tada imao godina.

Za pjevačicu je dodatna trauma bila to što je imala spolni odnos s tatinim slavnim prijateljem kad je imala 14 godina. Taj je incident detaljno opisala u svojoj autobiograifji ‘My Thoughts Exactly‘, u kojoj je optužila svog oca da je sve pretvorio ‘u šalu‘.

Pisala je kako su je poslali u hotel da neimenovanoj muškoj slavnoj osobi vrati nogometnu opremu nakon jedne humanitarne utakmice koju je odigrao. Upoznali su se u hotelskom baru i on ju je počastio pićem prije nego što ju je odveo u sobu i seksao se s njom.

"Imala sam 14 godina. On je imao 19, ali meni se činio kao netko iz druge generacije. Poslije sam se zbog toga osjećala smiješno. Znala sam da ono što se dogodilo nije bilo u redu", ispričala je.

Priznala je da je bila previše uplašena da bi priznala ocu što se dogodilo, ali, kada je na kraju saznao, tvrdila je da je cijelu situaciju - zanemario.

image

Lily Allen i David Harbour

Stewart Cook/Shutterstock Editorial/Profimedia/

"Moj tata je to pretvorio u nešto što je ispričao svojim prijateljima. Smišljali su razrađene planove kako će ucjenjivati tipa i uvježbavali su kako će ga pozvati i raditi mu s*anja. Samo znam da je moj tata pretvorio moj seks s tipom kojeg sam jedva poznavala u šalu njega i njegovih prijatelja. Zbog toga se nisam dobro osjećala", priznala je pjevačica.

Lily je sada u sretnom braku s glumcem Davidom Harbourom, za kojeg se udala na vjenčanju u Las Vegasu 2020. na kojem su bile njezine dvije kćeri Ethel (11) i Marnie (10) koje ima s bivšim suprugom Samom Cooperom (45).

Ona i Sam vjenčali su se 2011. prije nego što su se razveli 2018. godine.

U međuvremenu, Lily je godinama otvoreno govorila o svom burnom odnosu s ocem, od kojeg se na kraju otuđila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 17:27