MILLIE I HENRY

Između njih je 21 godina razlike, ali pravi su prijatelji: ‘Strog je, ne smijem ga ispitivati o privatnom životu‘

- S Henryjem se osjećam kao prava odrasla osoba, to je zrelo prijateljstvo. Imamo stvarno dobar prijateljski odnos, kaže

Henry Cavill i Millie Bobby Brown

 John Nacion/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia/John Nacion/nurphoto/shutterstock Editorial/profimedia

Millie Bobby Brown (18) i Henry Cavill (39) glume sestru i brata u filmu "Enola Holmes 2", koji upravo stiže na Netflix, no iza kamera nema bratskog rivalstva. Unatoč njihovoj razlici u godinama, Brown je za Deadline otkrila kako nije imala problema uspostaviti ozbiljan prijateljski odnos sa zvijezdom "Supermana" iako ih dijeli čak 21 godina.

"S Henryjem se osjećam kao prava odrasla osoba, to je zrelo prijateljstvo. Imamo stvarno dobar prijateljski odnos, uistinu zdrav. Onakav u kojem znamo svoje granice", kazala je Brown pa pojasnila:

"Dobro znam Henryja. On ima svoje uvjete. Nije mi, recimo, dopušteno ispitivati ga o njegovom privatnom životu. Na to bi reagirao u stilu ‘Millie, šuti. Ne.‘, a ja ‘Razumijem‘.", govori mlada glumica.

To je drugačija vrsta odnosa od onih koje dijeli sa svojim kolegama iz serije "Stranger Things", uključujući Caleba McLaughlina, Finna Wolfharda, Gatena Matarazza i Noaha Schnappa.

Brown i Schnapp imaju primjerice pakt da će se vjenčati ako će imati 40 godina i u to vrijeme biti slobodni. Brown sada izlazi s 20-godišnjim sinom Jon Bon Jovija, Jakeom Bongiovijem.

"S djecom iz ‘Stranger Thingsa‘ je drugačije. Nema granica jer kao da smo svi braća i sestre. Ali Henry je vrlo strog prema meni, što cijenim", rekla je Brown o svojim slavnim prijateljima, povlačeći paralelu s odnosom koji ima sa znatno starijim kolegom. Brown i Cavill su se prošli tjedan zajedno pojavili svjetskoj premijeri filma "Enola Holmes 2".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:44