NOĆENJE S DORUČKOM

Iznajmite kuću Gwyneth Paltrow na Airbnbu: ‘Dođite prespavati, pridružite se mom mužu i meni na večeri!‘

Rezervacije za jedno noćenje za dvoje gostiju u pansionu Paltrow‘s Montecito otvaraju se u utorak, 15. kolovoza

Gwyneth Paltrow

 Instagram/Gwyneth Paltrow/

Gotovo nevjerojatno zvuči da možete iznajmiti kuću neke hollywoodske zvijezde i to preko servisa Airbnb, pokrenutog 2007. s idejom jeftinog smještaja kod domaćina. No dogodilo se. Airbnb je davno prerasao okvire povoljnog ‘noćenja s doručkom‘ za one koji nemaju za hotel, a glumici Gwyneth Paltrow učinilo se sjajnim iznajmiti svoju kućicu, makar na jednu noć.

Kako donosi The New York Post, u objavi o plaćenom partnerstvu na Instagramu u utorak, Gwyneth Paltrow najavila je da će na Airbnbu oglasiti "prekrasnu malu gostinjsku kuću" na svom posjedu u Montecitu u Kaliforniji.

image

Kuća Gwyneth Paltrow

Airbnb/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Airbnb/backgrid/backgrid Uk/profimedia

I inače prilično nekovencionalna američka glumica u videosnimci provela je gledatelje kroz ugodno prebivalište - koje uključuje kadu za kupanje, kamin na drva, zasvođene stropove i naravno proizvode za njegu kože Goop, brenda koji je 50-godišnja oskarovka pokrenula 2008. i vrlo je uspješan.

Pokazala je i kako izgleda vinska soba i istaknula kako bi se gosti Airbnba mogli pridružiti njoj i njezinom suprugu Bradu Falchuku na večeri.

image

Kuća Gwyneth Paltrow

Airbnb/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Airbnb/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Usamljenost je ljudsko stanje, ali u posljednjih nekoliko godina povećana izolacija i nedostatak zajednice učinili su naše živote još više fragmentiranim. Airbnb je imao briljantnu ideju učiniti nešto da svijet napravi malo manje usamljenim, zbog čega vas pozivam da dođete prespavati u mom pansionu Montecito", navodi Paltrow u objavi.

"Iako smo možda počeli kao stranci, nadam se da ćemo pronaći veze i sličnosti uz ukusan obrok. Lezite uz bazen, otiđite na jedno od mojih omiljenih mjesta za planinarenje i naravno imat ćete kupaonicu opskrbljenu mojim omiljenim Goop proizvodima za istinski luksuzan boravak. Nadam se da ću vas uskoro ugostiti", nastavila je Paltrow.

image

Gwyneth Paltrow

Airbnb/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Airbnb/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Rezervacije za jedno noćenje za dvoje gostiju u pansionu Paltrow‘s Montecito otvaraju se u 10 sati ujutro po pacifičkom vremenu u utorak, 15. kolovoza. Termin za boravak je u subotu, 9. rujna, a nije navedeno hoće li to biti jedina prilika za boravak na tom imanju.

Paltrow i Falchuk kupili su nekretninu Montecito za 4,9 milijuna dolara 2016. godine, a zatim proveli nekoliko godina u izgradnji "eko vile". Pansion uključuje i olimpijski bazen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:37