TIKTOK ZVIJEZDA

Iznenada preminula 21-godišnja influencerica: Prije samo 6 dana objavila misterioznu poruku

TikTok zvijezda preminula je 24. studenoga, a uzrok njezine smrti nije otkriven

Megha Thakur

 Instagram/MeghaThakur

TikTok zvijezda Megha Thakur preminula je ‘iznenada i neočekivano’ samo nekoliko dana nakon što je objavila video iz šetnje New Yorkom uz misterioznu poruku.

Thakur je imala samo 21 godinu kada je preminula 24. studenoga, potvrđuju njezini roditelji putem Instagrama. Uzrok njezine smrti nije otkriven. Šest dana ranije, 18. studenog, influencerica je objavila video sebe kako šeće ulicom New Yorka uz poruku: ‘Ti upravljaš svojom sudbinom. Zapamti to.’

@meghamind_ YOU’RE in charge of your destiny. Remember that ? #confidence #selflove ♬ original sound - Megha

- Teška srca objavljujemo da je svjetlo našega života, naša ljubazna, brižna i lijepa kći, Megha Thakur, iznenada i neočekivano preminula 24. studenog 2022. u ranim jutarnjim satima. Megna je bila samouvjerena i neovisna mlada žena. Jako će nam nedostajati. Voljela je svoje obožavatelje i htjela bih da znate za njezinu smrt. U ovom trenutku tražimo vaš blagoslov za Meghu. Vaše misli i molitve bit će s njom na njezinu daljnjem putu, stoji u objavi.

Thakur je krenula objavljivati na svom TikTok profilu 2019., fokusirajući se na pozitivni stav prema vlastitom tijelu i na samopouzdanje. Studirala je informatiku na Sveučilištu Western, a prethodno je bila manekenka za reviju CAISA, najveću humanitarnu modnu reviju studenata u Kanadi, gdje je influencerica inače rođena.

Posljednji video na TikToku objavila je samo nekoliko dana prije smrti, ali nije jasno kada je snimljen s obzirom na to da su Thakur i pješaci bili odjeveni za toplije vrijeme.

Nakon saznanja tragične vijesti, obožavatelji su masovno počeli pisati komentare ispod njezinih objava, opraštajući se od influencerice.

- Molim te, Bože, ne, ovo se ne događa, napisala je jedna korisnica TikToka.

- Toliko me inspirirala, njezina je ljubav bila bezuvjetna. Srce mi je slomljeno. Šaljem tvojoj obitelji toliko ljubavi, podijelila je druga.

- Tužna sam jer osjećam da je svijet trebao nekoga poput nje. Inspirirala me, potpuno odraslu osobu, kako da volim sebe i budem samouvjerena. Svi mi imamo svoje borbe iza zatvorenih vrata, bez obzira na to koliko se naša energija drugima činila drskom. Imam problem s tim da se misli kako je kod nekih ljudi uvijek sve super u životu i da imaju samo manje probleme. Ali ne, svi smo mi ljudi, svi mi možemo umrijeti već sutra ili za nekoliko sati, zaključila je obožavateljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:23