IMAO JE 41 GODINU

Iznenada preminuo glumac koji se pojavio u brojnim serijama, obilježile su ga uloge u Kostima i NCIS-u

Shrvani smo gubitkom našeg voljenog Heatha Freemana. U našim srcima ostaje neizbrisiv otisak, rekao je Freemanov menadžer

 Heath Freeman i Kelly Monaco

 Sbm/Picturelux/Hollywood Archive/Profimedia

Heath Freeman, glumac koji se pojavio u brojnim televizijskim serijama uključujući "Kosti", "NCIS" i "The Closer", umro je, objavio je njegov menadžer. Freeman je imao samo 41 godinu.

"Uistinu smo shrvani gubitkom našeg voljenog Heatha Freemana. Briljantno ljudsko biće, intenzivnog duha, ostavit će neizbrisiv otisak u našim srcima", rekao je Freemanov menadžer Joe S. Montifiore u izjavi za CNN u utorak.

„Njegov život je bio ispunjen dubokom odanošću, privrženošću i velikodušnošću prema svojoj obitelji i prijateljima.

Freeman je glumio ubojicu u seriji "Kosti" od 2005. do 2007. te Benjamina Franka u "NCIS" 2003. godine. "Bio je iznimno ponosan na svoj nedavni filmski rad i bio je vrlo uzbuđen zbog sljedećeg poglavlja svoje karijere", dodao je Montifiore.

"Njegova izuzetna ostavština kao sina, brata, ujaka, prijatelja, izvanredno darovitog glumca i producenta, vrhunskog kuhara i čovjeka s najzaraznijim i najspektakularnijim smijehom, živjet će zauvijek. Neka njegova uspomena bude blagoslov svima koji su ga poznavali i voljeli", rekao je.

Uzrok Freemanove smrti nije objavljen. Gabriel-Kane Day-Lewis, sin glumaca Daniela Day-Lewisa i Isabelle Adjani, koji je nedavno radio s Freemanom, bio je među onima koji su mu odali počast na društvenim mrežama.

"Stvorili smo tako jaku vezu od samog početka, a ti si mi postao mentor. Gledati te kako radiš bila je tolika privilegija. Tvoja karizma, tvoj talent, tvoj humor, tvoja strast i tvoj usijani irski temperament jako će nam nedostajati", zaključio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 23:29