POSEBAN RAZLOG

Iznenadila cijelu regiju: Olivera Balašević otkrila zašto je vratila djevojačko prezime

Nedavno je zaintrigirala javnost u Srbiji kada je obrisala sve fotografije s Đorđem Balaševićem s Instagrama

Đorđe Balašević sa suprugom Oliverom

 Tea Cimas/Cropix

Udovica legendarnog pjevača Đorđa Balaševića, Olivera Balašević, na svom je Facebook profilu objasnila zašto je vratila svoje djevojačko prezime.

Naime, nedavno je zaintrigirala javnost u Srbiji kada je obrisala sve fotografije s Đorđem Balaševićem s Instagrama pa su tamošnji mediji počeli nagađati o čemu se radi.

"Na naslovnici knjige koja je razlog mog reklamiranja stoji prezime Savić, moje djevojačko i majčino prezime, koje me je čuvalo u godinama prepričanima na stranicama koje slijede... Stavila sam ga tu iz poštovanja, umjesto posvete, a pomalo i iz praznovjerja, ne baš kao zečju šapu, nego kao krilo anđela koji je tako savjesno bdio nad kućom kod Begeja. Nema, dakle, nikakvog skandala, čak ni misterija oko toga, niti bilo čega što bi moglo konkurirati 'zadrugama' i koroni u medijima, u rijetkim preostalim novinama i na takozvanim portalima. Kada se iz nekog razloga dogodi da postanete takozvana 'javna osoba', najčešće vas poistovjećuju s 'javnim vlasništvom', pa se tako prema vama ponašaju", napisala je svoje objašnjenje Olivera na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. ožujak 2024 07:40