NEOČEKIVAN IZBOR

Iznenadit će vas što Brad Pitt voli ‘bingeati‘: ‘Zaljubljen sam u tu emisiju, ponekad se i rasplačem‘

Glumac koji u svojoj kući ima kiparski studio i voli lončariju je priznao da je pogledao svih sedam sezona britanskog talent-showa

Brad Pitt

 Niklas Halle‘n/Afp

Brad Pitt (58) je jedan od najboljih holivudskih glumaca i jedan od najljepših, a u posljednje vrijeme, zbog svojih izjava i poteza sa sjajnom dozom samoironije i lagane ekscentričnosti, došao je i na sam vrh liste najsimpatičnijih zvijezda. Nedavno je, recimo, pričao kako je na posjedu Miraval u Francuskoj (oko kojeg ratuje s bivšom suprugom Angelinom Jolie) godinu dana tražio zakopano blago, prije nekoliko dana na premijeru filma je došao u suknji i raspametio pola svijeta, a sada je otkrio i što voli gledati na televiziji. Izbor je, definitivno, neočekivan.

Tijekom boravka u Velikoj Britaniji zbog promocije filma ‘Bullet Train‘ glumac je rekao kako je strastveni obožavatelj natjecateljskog reality showa ‘The Great Pottery Throw Down‘.

image

The Great Pottery Throw Down, suci

U tom serijalu Channela 4 lončari amateri stvaraju nevjerojatne kreacije i pokušavaju impresionirati suce Keitha Brymera Jonesa i Richa Millera s ciljem da osvoje titulu "najboljeg britanskog lončara amatera".

Baš poput serija koji su prikazivane i kod nas, ‘Dobar, bolji, najbolji... Britanski slastičar‘ u kojem se natječu kuhari amateri ili ‘Dobar, bolji, najbolji...Kroz ušicu igle‘ gdje se okupljaju amateri vješti s iglom i koncem tako i lončari-keramičari imaju veliku publiku.

Tijekom jednog intervjua na kojem je Pitt sudjelovao uz kolege Briana Tyreeja Henryja i Aarona Taylora-Johnsona, pitali su ih što gledaju kada "žele gledati kako stvari eksplodiraju". Tyree Henry je odabrao seriju ‘Dobar, bolji, najbolji... Britanski slastičar‘.

- Kada ti suflei eksplodiraju... Čovječe, tada vidiš kako stvari padaju! - rekao je.

Brad Pitt je na to rekao da bi on ipak izabrao ‘The Great Pottery Throw Down‘.

Priznao je da je pogledao svih sedam sezona i da se zaljubio u suca Keitha Brymera Jonesa.

- Tako je ljubazan. Toliko podržava natjecatelje. Ponekad se rasplačem - priznao je glumac.

image

Scena iz filma Bullet Train

Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia/Landmark Media/Alamy/Alamy/Profimedia

Njegova ljubav prema prljanju ruku gomilama gline i stvaranju na lončarskom kolu nije nepoznata. Brad i njegov slavni prijatelj Leonardo DiCaprio bavili su se lončarstvom dok su snimali Tarantinov film ‘Bilo jednom u Hollywoodu‘.

Prije dvije godine američki su mediji prenijeli izjavu povjerljiva izvora koji je tvrdio kako Brad ima kiparski studio u svojoj kući i Leo voli doći i raditi s njim.

- Ponekad se druže s Bradovim prijateljima umjetnicima, ali ponekad su samo njih dvojica tu. Leo donosi sendviče iz njihovog omiljenog bara Fat Sal‘s, i oni se zabavljaju stvarajući umjetnost do ranih jutarnjih sati - rekao je tada "izvor". Brad Pitt o toj temi i stvaranju umjetnosti s Leom nije govorio, no sada je na neki način potvrdio da je lončarstvo doista njegova velika strast.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 23:44