DANIELLA OBENG

IZNENADNA SMRT TALENTIRANE PJEVAČICE Otputovala je u Katar zbog posla, tjedan dana kasnije pronašli su je mrtvu u hotelu: 'To je nešto čudno'

 
 Screenshot / YouTube

Britanska pjevačica i kantautorica Daniella Obeng (32) pronađena je mrtva u hotelskoj sobi u Dohi, glavnom gradu Katra. Obeng se ondje preselila na šest mjeseci koliko joj traje poslovni ugovor, jer u Engleskoj nije mogla naći posao.

Pjevačica poznatija pod imenom Devi Ka, već se dulje vrijeme bori s tumorom na mozgu i epilepsijom, no država joj je nedavno ukinula financijsku pomoć proglasivši je sposobnom za rad.

Obeng je odradila tek jedan tjedan od šestomjesečnog ugovora prema kojem je trebala nastupati za goste hotela Intercontinental.

‘Morala je otputovati jer u Engleskoj nije mogla pronaći pouzdan posao. Nije mogla živjeti od 20 funti tjedno’, rekao je njezin dečko Stefan Paunefcu, piše Independent. Dodao je da je bila zdrava kad je otputovala iz Burnagea, a i nedavno je bila na kontroli kod neurologa.

‘Kad je otputovala za Katar, njezino je zdravlje vjerojatno bilo najbolje posljednjih godina. Šest mjeseci nije imala nijedan napad. Neurolog joj je rekao da će početi razmišljati o operaciji, no ona mu je rekla da se dobro osjeća. Nešto jako čudno se dogodilo’, rekao je Paunefcu.

Obdukcija Daniellinog tijela obavit će se u siječnju kad će se znati i točan uzrok smrti. Prijatelji i obitelj preko Crowdfundinga prikupljaju novac za troškove sprovoda i izdavanje posljednjeg albuma.

‘Ona je bila i jest inspiracija mnogima zbog svoje hrabrosti, snage i odlučnosti da se suoči s problemima dok se bori s tumorom na mozgu i epilepsijom’, napisao je prijatelj na stranici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 21:02