OTVORILA SE

Iznenađujući potez samozatajne Milice: Partnerica srpske premijerke prvi put progovorila o njihovu sinu

Ana Brnabić i Milica Đurđić prije gotovo tri godine dobile su sina Igora

Milica Đurđić i Ana Brnabić

 Betaphoto/Sipa Press/Profimedia

Životna partnerica srpske premijerke Ane Brnabić, liječnica Milica Đurđić, osvanula je na naslovnici novog broja modnog časopisa L'Officiel. U intervjuu za arapsko izdanje tog časopisa progovorila je među ostalim o modi, srpskoj umjetnosti, kulturi, ali i o sinu Igoru kojeg su ona i Brnabić dobile prije gotovo tri godine.

Kako piše Noizz.rs, Đurđić je istaknula da voli modu, no ne robuje joj te ne prati trendove. Odjeva ono što voli i u čemu se dobro osjeća. U Beogradu najviše voli izlaziti na hipodrom i u Filharmoniju. Beogradski se hipodrom nalazi u samom centru grada pa ističe da ima osjećaj kao da je negdje daleko, no istovremeno se nalazi u centru grada. "Što se tiče Beogradske filharmonije, moj sin je obožava, voli glazbu i često idemo tamo zajedno", otkrila je Milica Đurđić, koja radi u Centru za radiologiju i magnetsku rezonancu u Kliničkom centru Srbije.

Ana i Milica u vezi su 11 godina, a premijerka Srbije ne voli eksponirati svoju obitelj u medijima. Godine 2018. odlučile su imati dijete pa se Milica podvrgnula umjetnoj oplodnji. Budući da u Srbiji ne postoji zakon o istospolnim brakovima, Ana Brnabić još uvijek ne može biti zakonska skrbnica svome sinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2024 00:38