PJESMA O PIQUEU?

Iznimno emotivan i dramatičan novi ‘osvetnički‘ spot Shakire: Uključila je i sinove

Desetogodišnji Milan i osmogodišnji Sasha pojavljuju se u videu, pjevajući i svirajući klavir sa svojom mamom

Novi Shakirin spot

 Screenshot/youtube/

Shakirina nova pjesma ima veliko osobno značenje i posvećena je dvojici njenih sinova, Milanu i Sashi. Pjevačica je objavila spot za svoju emotivnu pjesmu "Acróstico", u kojoj pjeva o tome kako su je njezina djeca naučila pravom značenju ljubavi i kako im želi samo najbolje.

Desetogodišnji Milan i osmogodišnji Sasha pojavljuju se u videu, pjevajući i svirajući klavir sa svojom mamom.

- Ove godine je Milan je napisao pjesme koje su me natjerale da plačem, a Sasha je proveo sate za klavirom, otkrivajući svoj glas - napisala je Shakira na španjolskom na svom Instagram 15. svibnja.

- Obojica su bili uz mene u studiju i nakon što su čuli ovu pjesmu posvećenu njima, zamolili su me da budu dio nje - dodala je.

- Oni su to osjetili i interpretirali sami sebe, sa strašću i osjećajem nekoga tko je bio glazba u njima. Milane i Sasha, prekrasno je vidjeti kako otvarate krila i počinjate ostvarivati svoje snove. Ne postoji ništa što me čini potpunijom nego biti vaša mama - zaključila je.

Video prikazuje obiteljski trio kako sjedi za klavirom, dok na ekranu bljeskaju kadrovi nekoga tko prazni dječje sobe i gasi svjetla u praznoj kući. Shakira je također viđena kako sama sjedi za klavirom, okružena kutijama oko sebe. Tu je i snimka stolnog nogometa, koja se naizgled odnosi na njezinog bivšeg i oca njezinih sinova, bivšeg španjolskog nogometaša Gerarda Piquéa.

Video završava grljenjem njih troje.

Podsjetimo, Shakira i Piqué objavili su da se rastaju u lipnju 2022. nakon što su bili zajedno 11 godina. Od tada je otkrila da ona i njezini sinovi napuštaju Španjolsku u “potrazi za svojom srećom”. Shakira je otvoreno govorila o svojoj rastavi, podijelivši u intervjuu u veljači da je to razdoblje bilo "brutalno".

Također je objavila nekoliko pjesama koje su naizgled prozivale Piquéa. Njezina pjesma “BZRP Music Session #53” poznata je kao pjesma osvete u kojoj pjeva o tome da je predobra za tu osobu i spominje njegovog novog partnera. U "TQG" s Karol G, također se dotiče osjećaja povrijeđenosti nakon što je vidjela svog bivšeg s drugom ženom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:41