KENDALL JENNER

Izraz lica govori sve: ‘Najbezobraznija‘ od svih Kardashianki opet na meti kritičara zbog reakcije na fanove

Sedam sekundi video-snimke vjerojatno će do kraja života progranjati modela i poduzetnicu koja tvrdi da nije ‘zločesta djevojka‘

Kendall Jenner, Victoria‘s Secret Fashion Show 2015

 Dennis Van Tine/Zuma Press/Profimedia/Dennis Van Tine/zuma Press/profimedia

Kendall Jenner, pripadnica napoznatijeg reality klana na svijetu Kardashian -Jenner, poput ostatka obitelji, stalna je tema tračerskih i modnih sajtova, foruma i društvenih mreža. Iako su sve Kardashianke-Jennerice poznate po tome da im često ne uspijeva sakriti blaziranost, dosadu, pa i gađenje prema svojim fanovima, 27-godišnja Kendall, koja se osim realityjem bavi i modelingom, prednjači u tome.

Najsiromašnija žena u superbogatoj obitelji, sa "skromnih" 60 milijuna dolara imovine, ponovno je dobila i titulu "nepodnošljive kučke", nakon što je netko na Redditu izvukao iz arhive video-snimku Kendall nastalu iza pozornice revije Victoria‘s Secreta.

image

Kendall Jenner, Victoria‘s Secret Fashion Show 2015.

Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia/Akm Images/backgrid Usa/profimedia

To je isječak iz trodijelnog dokumentarnog filma "Angels and Demons", koji govori o propasti najpoznatijeg proizvođača ženskog donjeg rublja na svijetu, te o promjenama u toj kompaniji nakon osuda za rasizam, mizoginiju i toksično radno okruženje. Film, snimljen za streaming-servis Hulu, prikazan je prošle godine.

U isječku Kendall sjedi odjevena u ružičasti svileni ogrtač, u stolici za šminkanje, a oko nje se okupila grupa fanova. Zatim uzima jedan od telefona od žene koja stoji kraj nje i snima selfie, uz smiješak. U sekundi kada je snimila selfie, vraća telefon, osmijeh nestaje, čak izgleda kao da koluta očima, a zatim usmjerava pogled na sebe u ogledalu i popravlja ogrtač.

Redditori su je, naravno, brzo opisali kao groznu osobu.

- Zbog ovoga prezirem Kendall najviše. I druge sestre znaju biti bezobrazne, problematične su na svoj način, no Kendall nikad nije ljubazna, ona se ponaša kao kuja prema svima - napisao je jedan komentator i dodao kako je "potpuno jasno da ona misli kako je bolja od svih".

- Način na koji se njezino lice izduži, dok skuplja taj ogrtač, a pogled joj je potpuno prazan, sve to djeluje uznemirujuće - dodao je drugi.

- Zašto bi je itko volio nakon što je vidiš da napravi nešto takvo, tako jeb..o bezobrazno i nepristojno - rekao je treći, a četvrti se upitao je li ovo doista isječak iz dokumentarca ili je to neki skeč iz zabavne emisije ‘Saturday Night Live‘ s pretjerano neljubaznim modelom.

Iako je bilo i onih koji su stali u obranu Kendall Jenner, tvrdeći da "izgleda uznemireno", većina smatra da baš nije normalno u sedam sekundi tako promijeniti emocije.

image

Kendall Jenner, Victoria‘s Secret Fashion Show 2016.

Matt Baron/bei/shutterstock/Shutterstock Editorial/Profimedia/Matt Baron/bei/shutterstock/shutterstock Editorial/profimedia

Jedan je psiholog-amater braneći Jenner napisao:

"Ona radi, priprema se i slika se s nekim koga ne poznaje. Što je trebala napraviti?"

Isječak je postao viralan prvi put nakon premijere dokumentarca 2022. godine, a sada se ciklički vraća na razne društvene mreže, svaki put kada se internet bavi bezobraznim i neugodnim slavnim osobama. Inače, ona ima 295 milijuna pratitelja samo na Instagramu.

Sama Kendall je u jednoj od epizoda reality emisije "The Kardashians", progovorila o svojoj reputaciji grozne osobe i zločeste djevojke.

- Mislim da je jedna od zabluda koje me najviše bole to što ljudi misle da sam zločesta - rekla je - To nije tako. Jako je uznemirujuće kada netko tako propitkuje tvoj karakter. Kad bi me poznavali...

Kendall je debitirala na Victoria‘s Secret Fashion Showu 2015. godine i revije je nosila nekoliko puta uz slavne kolegice Winnie Harlow, Gigi Hadid i Alexinu Graham. Viktorijine su anđelice, nakon promjena u kompaniji i prilagodbe novim vremenima, otišle u povijest, ali sedam sekundi snimke bezobrazne Kendall Jenner očito nikad neće uspjeti skupiti ni malo virtualne prašine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:55