PRINCEZA OD WALESA

Izvor blizak palači tvrdi: ‘Kate je bila prisiljena objaviti svoju dijagnozu zbog curenja informacija u medije‘

Osoba je kontaktirala direktno Kensingtonsku palaču vezano uz Kateinu dijagnozu i tako palači nije preostalo ništa drugo...

Kate Middleton, princeza od Walesa

 Jlppa/Bestimage/Profimedia

Kensingtonska palača brzinom je munje objavila videoporuku princeze od Walesa, Kate Middleton, nakon što je njezina dijagnoza procurila u medije, tvrdi Daily Mail.

Princeza Kate potvrdila je da joj je dijagnosticiran rak te da se 22. ožujka morala podvrgnuti preventivnoj kemoterapiji. Međutim, izvor koji nije želio otkriti javno svoj identitet, palači je otkrio da vrijeme objave videa nije imalo nikakve veze s nagađanjima koja bi se potencijalno dogodila zbog njezina izostanka s uskrsne mise, već zato što je netko doznao za njezino zdravstveno stanje.

Zatim je ta osoba kontaktirala direktno Kensingtonsku palaču vezano uz Kateinu dijagnozu i tako palači nije preostalo ništa drugo nego požuriti van s cijelom pričom.

Zasad nije poznato je li curenje informacija vezano uz kliniku u kojoj se princeza od Walesa liječila i u kojoj je nekoliko osoba sankcionirano. Tada je pokrenuta istraga u klinici zbog tvrdnji da je narušena tajnost podataka dok je Kate Middleton bila pacijentica u bolnici.

"Bez obzira na razlog, sveopći hvalospjevi kojima je Kate bila zasuta potvrdili su da im je to bila ispravna odluka", rekao je izvor za Daily Mail.

Podsjetimo, tjednima prije nego što je Kate Middleton objavila svoju videoporuku, po društvenim su mrežama kružile raznorazne teorije zavjere o njezinom zdravlju i dobrobiti. 42-godišnja princeza na kraju im je stala na kraj i potvrdila da joj je dijagnosticiran rak te da je bila podvrgnuta kemoterapiji. Nije otkriveno od kog oblika raka Kate boluje, ali buduća kraljica krajem veljače započela je s ‘preventivnom kemoterapijom‘ te je pozitivna oko budućeg oporavka.

Kralj Charles, kojemu je u veljači također dijagnosticiran rak, kaže da je ‘ponosan‘ na svoju ‘voljenu snahu zbog njezine hrabrosti‘ da govori o svom liječenju te su bili u bliskom kontaktu. Kraljica Camilla prošlog je vikenda otkrila da je princeza od Walesa ‘oduševljena‘ podrškom javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. travanj 2024 15:44