LUDO ZALJUBLJENI

J. Lo i Affleck su nerazdvojni, zajedno čak i u teretani: ‘Ljubili su se između setova vježbi‘

Pozorni fanovi na fotografijama su uočili jedan sitan detalj sladak detalj koji pokazuje koliko je Affleck zaljubljen
Jennifer Lopez i Ben Affleck zajedno su bili u teretani. J. Lo je snimljena na izlasku iz auta, a Ben na ulasku u teretanu u Miamiju
 Akd/Mavrixphoto/Profimedia

Jennifer Lopez (51) i Ben Affleck (48) ne odvajaju se jedno od drugog.

Nakon što su ovog vikenda snimljeni zajedno na romantičnom odmoru u Miamiju, u vili na plaži, bivši zaručnici sada se opet druže, a svijet je ponovno u ekstazi u kakvoj nije bio od 2003. kada su se trebali vjenčati, ali su zbog prevelikog medijskog pritiska par dana prije sve razvrgnuli.

Jen i Ben i dalje uživaju u idili vili u Miamiju, a tjedan su započeli odlaskom u teretanu.

image
Jennifer Lopez na izlasku iz auta kod teretane
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Poznato je da je J. Lo veliki fitness fanatik, a zaljubljenom Afflecku nije preostalo drugo, nego pridružiti joj se.

Dobro će i njemu doći malo vježbanja, jer svi se još sjećaju otužnih paparazzo fotografija obraslog i tužnog Afflecka koji je tugu iz dana u dan u jeku pandemije utapao u dostavama ledene kave i krafni iz Dunkin Donutsa nakon što ga je u siječnju ostavila djevojka, glumica Ana de Armas.

image
Ben Affleck na ulasku u teretanu
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Iako, otkad se druži s J. Lo, fanovi su primijetili, kako puno bolje izgleda, opet je onaj stari, bez trbuha i ogromne brade, no nije lako držati korak s divom poput Jennifer, a Ben to dobro zna.

Izvori bliski paru su za In Touch rekli da su Ben i Jen “izgledali ludo zaljubljeno” tijekom druženja u teretani i “očito su nastavili vezu tamo gdje su stali prije nekoliko godina”.

image
Affleck uživa na terasi u vili u kojoj se zadnjih dana odmara s J. Lo
Akd/Mavrixphoto/Profimedia

- Čak su se i poljubili na podu teretane i bili su zaluđeni jedno drugim između setova vježbi – dodaje upućeni izvor.

Jennifer je utegnula svoju vitku figuru u ljubičaste tajice i kratku bijelu majicu ispod koje su provirivali savršeno definirani trbušnjaci, dok je Affleck viđen u trenirci.

Nakon treninga, Jennifer je izišla iz vile dočekati svog sina Maxa, a Affleck je odmarao na na terasi uz cigaretu i kavu.

image
Jennifer pozdravlja sina Maxa okružena psima na ulasku u vilu na plaži u kojoj boravi s Affleckom
Akd/Mavrixphoto/Profimedia

Ovog vikenda vjerni fanovi, koji su izvan sebe od sreće zbog novog poglavlja ljubavi ovog para, kako kažu – Bennifer 2.0, uočili su jedan mali nostalgični znak.

image
Affleck na terasi vile na puš pauzi nakon teretane
Miamipixx/vaem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Naime, affleck ponovno nosi srebrni sat koji mu je Jennifer poklonila davne 2002. godine kada su prvi put počeli hodati.

Nosio ga je i u videospotu za njezinu pjesmu “Jenny from the Block” koja je nastala u vrijeme kada su bili zajedno, a u spotu je medijski pritisak koji su kao par tada doživljavali prikazan kroz niz paparazzo fotografija na kojima ona i Affleck rade najrazličitije stvari, od točenja benzina u auto na pumpi do zajedničkog izležavanja na jahti.

- Mi nismo pokušavali imati javnu vezu. Samo smo slučajno bili zajedno u zlatnim godinama za tabloide i naša je reakcija bila: 'O, moj Bože'. Pritisak je bio nevjerojatan – rekla je Lopez za magazin People 2016.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:13