SVAKA ČAST

J.Lo i Ben uživali u ‘Dini 2‘ u kinu, a zbog ovoga što su napravili nakon filma pljušte pohvale sa svih strana

Par je bio u svom casual izdanju te su se ponašali baš kao i svi ostali posjetitelji kina

Jennifer Lopez i Ben Affleck

 Screenshot X/

E, tako se to radi! Slavni par Jennifer Lopez i Ben Affleck priuštili su si večer za sebe te se uputili u kino pogledati nastavak ‘Dine‘ u Los Angelesu, a svojim su ponašanjem oduševili obožavatelje.

Naime, jedan je korisnik X-a, koji je također gledao spomenuti filmski hit, po završetku filma primijetio da je sjedio, ni više ni manje, nego u blizini holivudskog para pa ih je snimio dok su pospremali za sobom pri izlasku iz kina.

"‘Dina 2‘ bila je NEVJEROJATNA! Ali ta scena nakon odjavne špice kad sam shvatio da J.Lo i Ben Affleck sjede točno ispred nas, haha", komentirao je korisnik X-a, koji je objavio i video slavnog para kako za sobom posprema čaše s pićem i kokice koje su se prosule po sjedalima.

Par je bio u svom casual izdanju te su se ponašali baš kao i svi ostali posjetitelji kina.

"Veliko poštovanje za to što su pokupili svoje stvari i počistili sjedala", napisala je jedna osoba na X-u u komentarima. "Toliko ljudi samo ostavi svoju hranu i pića iza sebe na javnim mjestima da je to odvratno. Svaka čast njima dvoma", glasio je drugi komentar.

Neki su pak prigovorili što se slavnome paru narušava privatnost na svakome koraku.

"Teško je zamisliti da vas snimaju neki stranci koji žude za dodatnom pažnjom na društvenim mrežama dok vi obavljate obične, svakodnevne stvari", komentirao je jedan od korisnika X-a, dok se drugi sugerirao da bi trebalo zakonom propisati da se čuje zvuk paljenja kamera kao što to imaju u Japanu jer je suludo da bilo tko može snimati bilo koga i objavljivati taj sadržaj online.

Podsjetimo, Ben i Jen upoznali su se 2002. na snimanju filma ‘Gigli‘ te su ubrzo postali par te su se čak i zaručili. Međutim, razvrgnuli su zaruke i prekinuli, no 20 godina kasnije, ponovno su se spojili. Ovog puta nisu propustili priliku da se vjenčaju te su danas sretniji nego ikad.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 07:52