PROVOD U LAS VEGASU

J. Lo se vratila kući, a Ben Affleck je uhvaćen u kockarnici: Nećete vjerovati koga je poveo...

Oboje vole kocku i navodno su skupa odlazili u kockarnice i davnih dana, a sada su vodili i ozbiljne ragvore o budućnosti.,,
Ben Affleck u Las Vegasu u kockarnici
 Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ben Affleck (48) je u srijedu viđen u casinu u Las Vegasu bez Jennifer Lopez (51). No, s njim je ipak bila jedna žena i to ni manje ni više - njezina majka Guadalupe Rodriguez (75).

I Ben i Guadalupe vole kocku i navodno su skupa odlazili u kockarnice i davnih dana, a on u Las Vegasu trenutno radi na novom projektu - snima novi film. Gospođa Rodriguez se prije nekoliko godina pohvalila da je na kocki u Atlantic Cityju zaradila 2,5 milijuna dolara.

Ona je, pišu američki mediji, razgovarala s Benom koji joj je obećao da više nikad neće povrijediti njezinu mezimicu jer ju je navodno, prema nepotvrđenim šuškanjima, varao dok su bili zaručeni.

image
Jennifer Lopez s majkom Guadalupe Rodriguez na pozornici na koncertu Global Citizen "Vax Live: The Concert to Reunite the World"
Avalon/Avalon/Profimedia

"Oduvijek je voljela Bena i natjerala ga je da obeća da više neće slomiti srce njezine kćeri", izjavio je neimenovani izvor za tabloid Star.

Ben je inače prije nekoliko godina priznao da je imao goleme probleme zbog ovisnosti o kocki, a što je djelomice bilo i razlog njegovog razvoda od glumice Jennifer Garner s kojom ima troje djece.

"Ljudi s kompulzivnim ponašanjem, kojima i sam pripadam, cijelo vrijeme imaju neku vrstu osnovne nelagode koju pokušavaju ukloniti i osjećati se bolje pa su im često izlaz jelo, piće, seks, kockanje ili kupovina. No sve to čini ti život gorim. Tada radite sve što je u vašoj moći da uklonite tu nelagodu, a tada počinje prava bol. Počinjete se nalaziti u začaranom krugu koji ne možete prekinuti. To se barem meni dogodilo", izjavio je oskarovac, koji je, nadajmo se trenutno ipak u boljoj životnoj fazi.

image
Ben Affleck i majka Jennifer Lopez uhvaćeni su zajedno u kockarnici u las Vegasu, dok se Jennifer vratila u Los Angeles
Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

On i J.Lo ludo su zaljubljeni i više se ne skrivaju nakon što je prošlo 17 godina od njihova prekida zaruka. Prvo su se posjećivali tajno, a onda su snimljeni skupa pri povratku s romantičnog vikenda u Montani nakon što su izašli iz privatnog aviona u Los Angelesu.

"Sve se dogodilo brzo i intenzivno, no ona je sretna. Provela je divno vrijeme s njim. Voli biti s njime", rekao je izvor za magazin People.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 21:55