VRATILA JE VRIJEME

‘Ja sam 52-godišnja baka, ali još uvijek izgledam kao studentica - ovo je tajna moje vječne mladosti!‘

Tvrdi da je postala umorna od postavljanja snimki, rađenja frizure, noktiju, šminkanja, oblačenja

Gina Stewart

 Screenshot/instagram/

Ova je glamurozna baka odlučila vratiti kazaljke sata unazad i učiniti se desetljećima mlađom. Naime, model za donje rublje, Gina Stewart, šokirala je svojih 400 tisuća pratitelja ovaj tjedan kada je podijelila video sebe u poprilično mladenačkom izdanju kako pjevuši Rihannin hit "Diamonds". Na snimci, baka i mama četvero djece izgleda poput novopečene studentice u ranim dvadesetima.

Video je izbezumio njezine brojne muške pratitelje, a jedan je napisao: "Kakav divan i prirodan izgled!"

- Pa ti si najljepša djevojka koju sam ikad vidio - napisao je drugi.

Doduše, ispostavilo se da je Ginin izgled koji prkosi godinama rezultat AI tehnologije koja joj je pomogla "vratiti vrijeme unazad". Nakon što je provela godine snimajući videozapise na OnlyFansu, Gina je odlučila podići svoju karijeru modela na višu razinu udruživši se s jednom tvrtkom koja se bavi umjetnom inteligencijom kako bi postala potpuno virtualna.

- Smiješno je to što muškarci to vole - nedavno je rekla za DailyMail.com i dodala da su AI modeli "glamurozni, lijepi i poželjni, poput Playboyevih modela devedesetih".

- Pretpostavljam da je to sličan koncept superheroja, svatko voli i ima omiljenog superheroja, ide u kino gledati ga, diviti mu se... Žele biti oni, iako nisu stvarni. To je fantazija i bijeg od stvarnosti - objasnila je.

Gina, poznata na internetu kao "najzgodnija baka na svijetu", postala je zvijezda kada su njezine glamurozne fotografije postale viralne. Slavu je unovčila udruživši se s OnlyFansom i Playboyjem, no sada se odlučila potpuno "virtualizirati" nakon što joj je "dosadilo stalno pozirati i fotografirati se".

Tvrdi da je postala umorna od postavljanja snimki, rađenja frizure, noktiju, šminkanja, oblačenja i svog uloženog vremena koje joj je potrebno da obavi sve. Naime, trebala joj je pauza. U tom je trenutku rođena 28-godišnja, kompjuterski generirana Gina iz Kalifornije.

- Proučila sam AI i surađivala s jednim nevjerojatnim umjetnikom na Instagramu. Upotrijebili smo 1000 stvarnih fotografija mene iz svih kuteva, uvježbali program i klonirali me. Rezultati su bili nevjerojatni - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 08:41