SLAMKA 1000 TAJNI

‘Ja sam izvanbračna Lamborghinijeva kći! Znam jer sam ukrala slinu njegove kćeri sa slamke i napravila DNK test...‘

Sin osnivača Lamborghinija Tonino Lamborghini tuži Flaviju Borzone za klevetu nakon što je javno izjavila da joj je pravi otac

Elettra Lamborghini, Flavia Borzone i Tonino Lamborghini

 AFP/Profimedia/Instagram

Talijanska kozmetičarka Flavia Borzone (35) odlučila je unajmiti privatnog detektiva da pokupi slinu iz slamke koju je koristila nasljednica Lamborghinijeva bogatstva, a koju bi iskoristila u svojoj borbi protiv klevete i utvrđivanja očinstva.

Sin osnivača Lamborghinija Tonino Lamborghini tuži Borzone za klevetu nakon što je javno izjavila da je on spavao s njezinom majkom i da joj je pravi otac. Kozmetičarka iz Napulja tvrdi da je Tonino Lamborghini, sin Ferrucija Lamborghinija, upoznao njezinu majku, napuljsku opernu pjevačicu Rosalbu Colosimo, kasnih 1980-ih, kada je imala 17 godina. Borzone tvrdi da ju je Lamborghini zaustavio i ponudio prijevoz dok je čekala autobus u Milanu. Par se navodno upustio u ljubavnu vezu, a 1988. rođena je Borzone.

image

Flavia Borzone

Instagram/

No, nakon što je 2019. izašla u javnost sa svojim šokantnim tvrdnjama, uslijedila je teška borba oko utvrđivanja da je zaista u rodu s obitelji Lamborghini. To je otišlo toliko daleko da je angažirala privatne detektive koji su pročešljali smeće pjevačice Elettre Lamborghini, Toninove kćeri, kako bi pronašli DNK uzorak za genetsko testiranje, što su članovi obitelji Lamborghini stalno odbijali učiniti. Detektivi su je obavijestili da su pronašli slamku koju je 29-godišnja djevojka koristila za ispijanje hladnog frappuccina.

image

Pjevačica Elettra Lamborghini

Davide Pischettola/Nurphoto Via Afp

Stručnjaci sa Sveučilišta u Ferrari rekli su da uzorak DNK iz slamke, koju su talijanski mediji prozvali ‘slamkom tisuću tajni‘, dokazuje genetsku podudarnost između Borzone i Lamborghinija. Odvjetnici imućne obitelji tvrde da je uzorak uzet bez pristanka te je stoga bio ‘nezakonit‘ i ne bi se trebao smatrati odgovarajućim dokazom.

"Donijeli smo sudu dokaz da ona ne laže. DNK podudaranje dokazuje da su dvije žene 100% sestre", rekao je odvjetnik kozmetičarke Sergio Culiersi i dodao: "Nama je bilo važno pokazati da Flavia Borzone nije željela uvrijediti gospodina Lamborghinija, ona samo želi utvrditi da je njegova kći. Godinama je živjela u neznanju tko joj je otac."

Borzone je rekla na sudu da se 2019. odvezla iz svoje kuće u Napulju u Bolognu kako bi upoznala Tonina, nadajući se da će upoznati čovjeka za kojeg vjeruje da je njezin otac.

image

Tonino Lamborghini

Independent Photo Agency Srl/Alamy/Alamy/Profimedia/Independent Photo Agency Srl/alamy/alamy/profimedia

"Dugo ju je vremena mučio taj problem. Nije imala iste fizičke karakteristike kao njezin navodni otac. Kada su se on i njezina majka svađali, često bi čula svoju majku kako govori: ‘Ona čak ni nije tvoja kći!‘", rekao je njezin odvjetnik Gian Maria Romanello.

Borzone je tajno snimila razgovor s nasljednikom Lamborghinija, a u njemu je priznao da je imao vezu s Colosimo, rekao je na sudu jedan od njezinih odvjetnika.

image

Flavia Borzone

Instagram/

Njezina majka izjavila je da Borzone ne vodi ovaj slučaj zbog financijske koristi. "Ona samo želi saznati istinu. Da je bila riječ o novcu, sve bi se ovo obavilo još dok je Flavia imala dvije godine", rekla je majka.

Suđenje je odgođeno za ožujak.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:52