MEHMET ASAR

'JA SAM OTAC ADELE, ONA JE PLJUNUTA JA!' Turski glazbenik tvrdi da je slavna britanska pjevačica njegova kći, spreman je podvrgnuti se i DNK testu

Mehmet Asar, turski glazbenik, tvrdi da je otac britanske zvijezde Adele.

Naime, u intervjuu za Daily Sabah, Mehmet tvrdi da je Adelinu majku, Penny Adkins, upoznao 1987. godine kada je posjetila Bodrum koje je tada slovilo kao poznato odredište Britanaca za odmor.

- Tada sam radio kao vozač taksija. Predstavila mi se kao medicinska sestra. Svidjeli smo se jedno drugome, pa smo dva tjedna koliko je boravila u Bodrumu proveli zajedno. Penny je svoj odmor produžila te se u Englesku vratila mjesec dana kasnije. Poslije se vraćala još dva putra, a kad je odlazila, htjela je da s njom pođem u Englesku. Ja sam je odbio i ponudio joj da ostane sa mnom ako želi. No, ona to nije učinila. Nakon njezinog povratka u Englesku, nekoliko smo puta kontaktirali telefonom, no pošto je tada bilo skupo uspostavljati međunarodne pozive, izgubili smo kontakt - tvrdi ovaj 52-godišnji muškarac.

Svoju priču potvrđuje fotografijom s Adelinom majkom iz tog razdoblja, a on je i uvjeren da slavna pjevačica ima mnoge njegove crte lica.

Kako bi dokazao da govori istinu, spreman je podvrgnuti se i DNK testu. Glazbenicu i njezinu majku je pozvao kod sebe na ljetovanje. Kako se nikad nije oženio, Penny nikad nije zaboravio. Tvrdi da cijelu priču nije u javnost dao zbog novca nego samo želi da njegova kćer zna istinu.

No, prema dosad poznatim informacijama, Adelin otac je Mark Evans koji je nju i njezinu majku napustio kad je ona imala samo dvije godine.

Nisu u kontaktu jer mu Adele nikad nije oprostila što je njezinu majku ostavio da ju sama odgaja, a potpuno je prestala pričati s njim kada je prije nešto više od sedam godina otkrio neke detalje iz prošlosti s njezinom majkom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 12:05