USRED VELIKE AFERE

‘Ja sam uz Ellen!‘ Posrnuloj TV zvijezdi podršku pružila supruga i brojni slavni prijatelji

Riječi podrške uputili su Katy Perry, Diane Keaton i Ashton Kutcher, no mnogi misle da su njihova iskustva pozitivna jer su slavni
Ellen DeGeneres i Portia DeRossi snimljene prošlog mjeseca u blizini njihova doma u Santa Barbari
 Rachpoot/p&p/mega/The Mega Agency/Profimedia

Glumica Portia de Rossi oglasila se na društvenim mrežama po drugi puta od izbijanja afere s toksičnom atmosferom koju oko sebe, navodno, širi njezina supruga, Ellen DeGeneres. Portia, koja je u braku s Ellen već 12 godina, na Instagramu je objavila poruku: 'Ja sam uz Ellen'.

'Svim našim fanovima... vidimo vas. Hvala vam za vašu podršku', napisala je također na Instagramu Portia u ponedjeljak.

Premda je The Ellen DeGeneres Show više puta nagrađivan Emmyjima za najbolju TV emisiju, sâm show i njena voditeljica i autorica Ellen DeGeneres posljednjih su tjedana pod udarom javnosti zbog tvrdnji bivših zaposlenika o maltretiranju na poslu u što su uključeni i navodi o rasizmu, bullyingu i općenito toksičnoj atmosferi. Osim toga, mnogi koji su s Ellen surađivali ili za nju radili kažu kako je i sama Ellen vrlo zlobna osoba.

TV kuća Warner Bros. provela je internu istragu koja je pokazala da optužbe nisu posve neutemeljene te se već krenulo s određenim kadrovskim promjenama, no pitanje je hoće li to biti dovoljno da se spasi popularni show.

I sama Ellen je poslala email svim svojim zaposlenicima u kojima izražava žaljenje zbog onoga što se događalo iza scene.

Međutim, to nije pomoglo. Štoviše, u ponedjeljak je viralan postao hashtag #replaceellen, odnosno 'zamijenimo Ellen', a pale su i neke ideje o tome tko bi mogao zamijeniti poznatu voditeljicu. Među prijedlozima su se tako našla imena od Harryja Stylesa pa sve do bivše prve dame SAD-a, Michelle Obama.

No osim osuda, za Ellen stižu i riječi podrške od mahom poznatih osoba koje je voditeljica ugostila u svojem showu među kojima su pjevačica Katy Perry, glumci Diane Keaton i Ashton Kutcher i mnogi drugi. Svi oni kažu kako su se dobro osjećali u Elleninom showu, a Ashton je kazao i kako se Ellen putem svojih platformi već desetljećima zalaže za ravnopravnost.

Ipak, mnogi komentiraju kako su se ove velike zvijezde dobro osjećale u Elleninoj emisiji upravo zbog toga što su velike zvijezde, no priča bi bila posve drugačija da se radi o malim ljudima i Elleninim zaposlenicima.

Tony Okungbowa koji je bio DJ u Elleninoj emisiji u dva navrata između 2003. i 2006. te između 2007. do 2013. kaže kako suosjeća s bivšim kolegama i podržava ih u nastojanju da stvore bolju radnu atmosferu te dodaje kako je i on sâm osjetio prilično napetu i neugodnu atmosferu dok je radio za Ellen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:40