UŽIVAO U TRIJUMFU

Jack Nicholson (86) se vratio! Nakon dugo vremena pratio je utakmicu svog voljenog kluba iz prvog reda

Prvo javno pojavljivanje glumca (86) otkako je prisustvovao utakmici sa svojim sinom Rayem u listopadu 2021.

Jack Nicholson 

 Ronald Martinez/Getty Images Via Afp

Nakon godinu i pol dana, Jack Nicholson se vratio svojoj strasti - utakmicama Los Angeles Lakersa. Kako piše Page Six, trostruki dobitnik Oscara prisustvovao je u petak odlično raspoložen utakmici playoffa svog omiljenog kluba.

Bilo je to njegovo prvo javno pojavljivanje otkako je prisustvovao utakmici Lakersa sa svojim sinom Rayem u listopadu 2021. Slavni je glumac tako donekle otklonio zabrinutost javnosti za njegovo zdravlje, posebno jer su njegovi najbolji prijatelji otkrili da "živi kao pustinjak" i da ih to silno brine.

image

Jack Nicholson

Usa Today Sports/Ddp Usa/Profimedia/Usa Today Sports/ddp Usa/profimedia

No, 86-godišnjak se vratio i vidno uživao u akciji na terenu dok su se Lakersi sučeljavali s Grizzliesima. Bio je na svojem uobičajenom mjestu pored terena i rukovao se s izvršnim direktorima, te razgovarao s novinarima u Crypto.com Areni. Nicholson je prije utakmice primijećen s Larryjem Davidom, zvijezdom serije "Curb Your Enthusiasm" i sukreatorom Seinfelda. Glumac je kasnije zagrlio LeBrona Jamesa, pri čemu je dvojac kratko razgovarao prije nego što je superzvijezda Lakersa nastavila zagrijavanje.

Glumčev povratak u košarkašku arenu obilježen je i montažom njegovih klasičnih filmova, uključujući "The Shining" i "Batman" što je prikazano na velikom ekranu u dvorani. Nosio je dalekozor oko vrata i par crnih sunčanih naočala koje je skinuo kad je utakmica počela.

image

Jack Nicholson

Ronald Martinez/Getty Images Via Afp

Nicholson je dugo bio sinonim za Lakerse i ponosan je vlasnik sezonske ulaznice od 1970. godine. Otada je bio redoviti navijač koji je bodrio svoju momčad - ponajviše tijekom Showtime ere Lakersa u kasnim 90-ima i 2000-ima. Toliko je zagriženi navijač da je čak prilagodio svoje rasporede snimanja kako bi bio siguran da može slobodno gledati svaku veliku utakmicu Lakersa. No, glumčeva pojavljivanja u javnosti postajala su sve rjeđa kako su godine prolazile. U siječnju 2023. više je izvora reklo za RadarOnline da on "više ne izlazi iz kuće" i da mu je "um otišao", navodeći zabrinutost zbog moguće demencije.

Nicholson provodi većinu vremena u svojoj raskošnoj vili na Beverlyju, prema tvrdnjama upućenih. Nicholsonov posljednji projekt bio je 2011. "How Do You Know" u kojem je glumio uz Reese Witherspoon, Paula Rudda i Owena Wilsona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:00