ŠAMAR ZA KOMIČARA

Jada Pinkett Smith oglasila se prvi put nakon incidenta na dodjeli Oscara: ‘Vrijeme je za ozdravljenje‘

‘Šala o Jadinom zdravstvenom stanju bila je previše za mene i emotivno sam reagirao‘, kazao je Will Smith
 Ampas/Zuma Press/Profimedia

Jada Pinkett Smith oglasila se prvi put nakon što je njezin suprug Will Smith ošamario Chrisa Rocka na dodjeli Oscara jer se 'našalio' na račun njezine obrijane glave.

U kratkoj objavi na Instagramu, glumica je napisala kako je 'ovo vrijeme za izlječenje i da je ona tu zbog toga', očito se referirajući na incident s dodjele Oscara.

Will Smith, koji je udario komičara na pozornici, neposredno prije nego li je osvojio Oscara za najboljeg glumca, u ponedjeljak se ispričao zbog udarca, nazvavši nasilje 'otrovnim i destruktivnim'.

'Šale na moj račun dio su posla, ali šala o Jadinom zdravstvenom stanju bila je previše za mene i emotivno sam reagirao. Sram me je i moji postupci nisu ukazivali na čovjeka kakav želim biti', poručio je Smith.

image
Robyn Beck/AFP

Rock, koji je izrekao dosjetku o obrijanoj glavi Pinkett Smith koja je kosu počela gubiti zbog alopecije, još nije javno komentirao ono što se dogodilo na dodjeli Oscara ili Smithovu ispriku.

Međutim, prodaja ulaznica za njegove nadolazeće nastupe navodno je nakon nedjelje skočila u nebo.

Jedna stranica za prodaju karata, TickPick, objavila je u ponedjeljak da je prethodne noći prodala više ulaznica nego prošlog mjeseca zajedno.

image
Robyn Beck/AFP

Glasnogovornik je također rekao za CBS da su cijene ulaznica porasle s 46 na 411 dolara. Velika većina - 88% - prodaje ulaznica za Rockove predstave došla je nakon incidenta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:44