ALOPECIJA

Jada Pinkett Smith podijelila progovorila o svojoj ćelavosti: ‘Tresla sam se od straha‘

Muči je odnos Willa Smitha i Chrisa Rocka te se nada da će Will i Chris ‘pronaći mir‘

Jada Pinkett Smith

 Patrick T. Fallon/Afp

- Sretan dan ljepote ćelavih ljudi mojoj braći i sestrama! Volim vas - napisala je 50-godišnja Jada Pinkett Smith uz svoju fotografiju na Instagramu.

Iako na početku navodno nije znala za svoju alopeciju, Jada je prvi put progovorila o svojoj borbi s gubitkom kose 2018. godine, a svoju dijagnozu autoimunog poremećaja otkrila je u emisiji na Facebook Watchu, nazvanoj “Red Table Talk”, piše Page Six.

- Imala sam problema s gubitkom kose - rekla je tada.

- Bilo je zastrašujuće kad je tek počelo. Bila sam pod tušem jednog dana i imala sam punu šaku kose u rukama i samo sam pomislila: ‘O moj Bože, hoću li oćelaviti?‘ - podijelila je.

- Bio je to jedan od onih trenutaka u mom životu kada sam se doslovno tresla od straha - priznala je supruga Willa Smitha.

image

Will Smith i Jada Pinkett Smith

Image Press Agency/nurphoto/Shutterstock Editorial/Profimedia

Nakon što je "eksperimentirala" s injekcijama steroida kako bi pokušala obnoviti svoju kosu, Smith je prihvatila ćelavost tako što je skroz ošišala kosu 2021. godine, inspirirana kćeri Willow Smith, koja je također obrijala glavu.

image

Chris Rock

Robyn Beck/Afp

Iako je naizgled mirna sa svojim stanjem, Jadu muči odnos Willa Smitha i Chrisa Rocka te se nada da će Will i Chris "pronaći mir". U epizodi “Red Table Talka” nakon zloglasnog šamara s dodjele Oskara, rekla je da stvarno želi da "ova dva inteligentna, sposobna muškarca imaju priliku porazgovarati o tome i pomiriti se".

Dok se zvijezda serije "Princ iz Bel-Aira" ispričala zbog udarca, Akademija filmske umjetnosti i znanosti zabranila mu je pristup svim događajima Akademije na 10 godina, a čini se kao da mu Chris Rock nije oprostio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:46