HOLIVUDSKA 'PRIJATELJICA'

'JADNA JENNIFER' SE UTJEŠILA S MILIJUN I POL KUNA Glumica je u boljoj formi nego ikad, autor nove knjige otkriva: 'Evo zašto se ona posljednja smije'

 
 Reuters

Jennifer Aniston jedna je od rijetkih preostalih holivudskih glumica koja i dalje radi na sebi, prava zvijezda, mentalno snažnija nego ikad, a i bolje izgleda nego ikad prije, tvrdi novinar i pisac Ian Halperin koji u novoj knjizi ‘Friends With Benefits’ otkriva da je u gotovo dvije godine nakon razvoda od Justina Therouxa potrošila oko 200.000 dolara na psihoterapije, jogu i kozmetičke tretmane.

Da je doista jedna od najvećih u Hollywoodu, potvrđuje činjenica da se u veljači ove godine na proslavi njezinog 50. rođendana pojavio niz slavnih imena - Gwyneth Paltrow, Courteney Cox, Reese Witherspoon, Kate Hudson, Brad Pitt, George Clooney, John Mayer i drugi.

Od glumice koju svi žale jer ‘jadna Jen’ ne može pronaći sreću u ljubavi, Aniston nakon dva razvoda, oba popraćena skandalima i temeljitim izvještajima u medijima s brojnim istinitim i lažnim detaljima, danas je u boljoj formi nego ikad, a čini se i da se zabavlja bolje nego ikad. Kad se uzmu u obzir svi oni članci otprije 15 godina kad je u jeku afere Pitt-Jolie i bombastičnog razvoda, Aniston opisivana kao ‘djevojka iz susjedstva’, prizemljena, pa pomalo i dosadna, a Angelina Jolie kao atraktivna i uzbudljiva ljubavnica, možda malo i ‘mračna’, ali svakako izazovna, onda se definitivno ‘Aniston posljednja smije’, tvrdi Halperin.

Brad Pitt and Jennifer Aniston arrive at the 52nd Annual Emmy Awards at the shrine auditorium in Los Angeles, CA, USA on September 11, 200., Image: 300580526, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca Press
Profimedia, Abaca Press
Jennifer Aniston i Brad Pitt dok su bili u braku

Premda nakon razvoda od Therouxa nije imala ozbiljnijih ni javnih veza, Halperin otkriva da je uložila oko 200.000 dolara (skoro milijun i pol kuna) u svoj izgled i mentalno zdravlje. I to je očito urodilo plodom jer je glumica koja se proslavila ulgoom u seriji ‘Prijatelji’, konačno ‘izašla iz sjene Angeline Jolie, i izgleda fantastično’, piše kanadski autor.

U istraživanju za knjigu razgovarao je s oko 350 izvora, prijatelja i poznanika, i većina se slaže da nikad nisu vidjeli Jen tako sretnu, zadovoljnu i fokusiranu, prenosi Daily Mail.

- Ona zapravo više ne traži sreću, traži mir i zdravlje. A očito je to i postigla. Sazrijela je kao osoba posljednjih nekoliko godina. Jednostavno obasja prostoriju gdje god dođe, prava je holivudska ikona. Mislim da ne postoji glumica koja je sa 50 godina izgledala bolje od Jennifer Aniston - rekao je jedan izvor.

Aug. 6, 2015 - Beverly Hills, California, U.S - FILE - JENNIFER ANISTON, 46 and JUSTIN THEROUX, 43 were married on Wednesday August 5, 2015 at their Bel Air, California, according to friends who attended the party at their Bel Air home. Pictured: Feb. 22, 2015 - Theroux and Aniston on the red carpet at the 2015 Vanity Fair Oscar Party at the Annenberg Center in Beverly Hills., Image: 254909598, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press
Profimedia, Zuma Press
Jennifer Aniston i Justin Theroux 2015.

Iza slavne glumice je još jedan težak gubitak. Prije tri godine umrla joj je mama, također glumica Nancy Dow, s kojom je imala turbulentan odnos. Navodno godinama nisu razgovarale, no zbližile su se ponovno nakon što se Aniston razvela od Brada Pitta.

Već neko vrijeme Aniston dodatno usavršava svoje glumačke sposobnosti i četiri puta tjedno odlazi na satove glume. Navodno je više nego ikad prije fokusirana na svoju karijeru. Glumac Bill Paxton rekao je da će uvijek radije raditi s Aniston nego s Jolie jer je Jennifer ‘karakternija glumica koja može odglumiti više likova’ dok Angelina ‘glumi sebe, divlju, otvorenu osobu s mračnom stranom’.

11.12.08
Jennifer Aniston goes nude for the cover of GQ (Jan 2009)
Pictured: Jennifer Aniston
Pic supplied: GQ/, Image: 28543796, License: Rights-managed, Restrictions: Please credit all uses, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Planet
Profimedia, Planet
Aniston se posve gola slikala za naslovnicu GQ-a 2009.

Iako ne izlazi, Halperin tvrdi da Jen ne nedostaje udvarača. Otkrio je da joj je ‘jedan milijarder ponudio brak i polovicu svog bogatstva jer je opsjednut s njom i smatra je jednom od najljepših žena na svijetu’.

- Jen je možda na početku karijere bila šala u Hollywoodu, ali sad je jedna od najpopularnijih zvijezda. Svi je vole jer je iskrena prijateljica, nikad se ne žali i ostala je skromna i prizemljena unatoč bogatstvu i skandalima - zaključuje Halperin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:14